Головна Новини Політика зовнішня політика У Кабміні розповіли, коли Україна вступить в НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кабміні розповіли, коли Україна вступить в НАТО

Названо точні терміни

5 березня 2021, 11:00
Поділіться публікацією:

У Кабінеті міністрів України зробили важливу заяву про вступ нашої країни в НАТО і повідомили, коли з'явиться розуміння щодо вступу в Північноатлантичний Альянс. Про це повідомила віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанишина в ефірі телеканалу "1 + 1".

У Кабміні розповіли, коли Україна вступить в НАТО

Фото: Google

За її словами, вже у 2021 році наша країна може отримати відповідь з боку НАТО з питання вступу України в Альянс. Чиновниця заявила, що на цей момент йде процес отримання плану дій щодо членства в НАТО.

Вона зазначила, що вступу України в Альянс залежить тільки від нас самих. Україні необхідно проводити реформи в оборонній сфері та ретельно працювати з провідними країнами НАТО.

Йде мова про реформи закупівель в оборонній сфері, Служби безпеки України, а також зміни в питаннях верховенства права і національної безпеки і оборони.

Віце-прем'єр зазначила, що вже прийнято низку законів, які приєднали Україну до оборонних закупівель НАТО. Стефанишина нагадала, що наша країна вже має статус особливого партнера Альянсу.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська Росії. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року, коли після незаконного "референдуму", президент Росії Володимира Путін підписав указ про "приєднання" Криму до РФ.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чому Росія затягує процес обміну полоненими на Донбасі.

Читайте також, коли може відбутися відставка уряду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Брат

5 березня 2021, 11:27

Ната-это стая гиен!!! Они могут только толпой напасть на одну слабую страну,типа Ливии,Югославии и еще не позволять пострадавшей стране оказывать помощь.Как это подло и низко.И в это дерьмо рветься теперешняя Украина!!?? Скажи мне кто твой друг и я скажу,кто ты !!!


Новини