Головна Новини Політика зовнішня політика У Держдепі повідомили терміни повернення посла США в Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдепі повідомили терміни повернення посла США в Росію

Представник дипломатичного відомства розповів, коли посол США повернеться до Росії

22 червня 2021, 09:55
Поділіться публікацією:

Посол США Джон Салліван повернеться до Москви вже цього тижня. Про це під час брифінгу розповів уповноважений представник Держдепу Нед Прайс.

У Держдепі повідомили терміни повернення посла США в Росію

Нед Прайс, прессекретар Держдепу США (фото з відкритих джерел)

Окрім цього він також заявив, що у їх департаменті вітають повернення до Вашингтону очільника дипломатичної місії Росії Анатолія Антонова.

"Він повернеться в Москву цього тижня. Ми лишаємося прихильні відкритим каналам зв'язку з урядом Росії, аби просувати інтереси США", — заявив Нед Прайс.

Раніше під час зустрічі Байдена та Путіна у Женеві вони домовилися про відновлення роботи дипломатичних відомств у своїх країнах.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" повідомляв своїх читачів про те, що нардеп оцінив переговори між Байденом та Путіним. У Женеві переговори президентів США і Росії Джо Байдена і Володимира Путіна пройшли в цілому без сюрпризів і прогнозовано.  

Путін зазначив, що вони домовилися про повернення послів, а ще, на його думку, Байден підтримує думку про необхідність дотримання "Мінських домовленостей" офіційним Києвом. При цьому Росія не зобов'язувалася брати на себе якісь нові зобов'язання або відповідальність щодо ситуації на Донбасі. 
На думку народного депутата від партії "Слуга народу" Данила Гетманцева, нічого нового з приводу України на саміті озвучено не було. Він вважає, що Україна має розраховувати в першу чергу  на себе, а не очікувати, що наші проблеми вирішать великі держави чи їхні лідери. За його словами, ця зустріч показала ще раз, що міжнародна політика є досить цинічним явищем, і держави відстоюють передусім свої інтереси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини