Головна Новини Політика зовнішня політика У Білому домі розповіли, коли Байден зустрінеться з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білому домі розповіли, коли Байден зустрінеться з Путіним

Спікер Білого дому Джен Псакі назвала можливу дату зустрічі між Джо Байденом і Володимиром Путіним

14 квітня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

У Білому домі назвали можливу дату зустрічі між президентом США Джо Байденом і президентом Росії Володимиром Путіним. Підготовка зустрічі знаходиться на ранньому етапі. Про це повідомила речник Білого дому Джен Псакі на брифінгу.

У Білому домі розповіли, коли Байден зустрінеться з Путіним

Джо Байден та Володимир Путiн

За її словами, говорити про точне місце зустрічі між президентами поки рано, тому що саміт знаходиться на ранній стадії підготовки. Вона зазначила, що коли з'явиться більше деталей, в адміністрації Байдена обов'язково повідомлять їх пресі.

Дженніфер Псакі заявила, що зустріч між Путіним і Байденом відбудеться в найближчі місяці, а якщо бути точніше, то можливо і влітку 2021 року.

Довідка: 13 квітня Джо Байден провів другу телефонну розмову з Володимиром Путіним з моменту інавгурації на пост президента США. Лідери країн обговорили військове загострення на сході України і в тимчасово окупованому Криму. Байден заявив, що підтримує територіальну цілісність і суверенітет нашої країни, а також засудив нарощування військової потужності Росії на кордонах з Україною.

Також президент США запропонував господареві Кремля зустрінеться на території третьої країни для того, щоб обговорити всі проблеми, які накопичилися між Росією і США.

Байден переміг на виборах президента США в листопаді 2020 року, набравши рекордну кількість голосів виборців в історії. У грудні його перемогу затвердила колегія вибірників. Він офіційно вступив на посаду 20 січня 2021 року, ставши найбільш літнім американським президентом на момент інавгурації, зайнявши цей пост у віці 78 років.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Кравчук оцінив можливість масштабної війни з Росією.

Читайте також про засідання мінської ТКГ 14 квітня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини