Головна Новини Політика зовнішня політика "Тут замішана не тільки Росія": Фокін назвав війну на Донбасі "топцюванням на місці"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Тут замішана не тільки Росія": Фокін назвав війну на Донбасі "топцюванням на місці"

Чергове неоднозначне висловлювання Вітольда Фокіна викликало резонанс в суспільстві

29 вересня 2020, 18:31
Поділіться публікацією:

Член Тристоронньої контактної групи в Мінську Вітольд Фокін назвав збройний конфлікт на Донбасі "п'ятирічним топтання на місці" і назвав дві причини того, чому він не наважується. Про це передає видання ВВС Україна, посилаючись на заяву політика на засіданні комітету парламенту з питань державного устрою та місцевого самоврядування.

"Тут замішана не тільки Росія": Фокін назвав війну на Донбасі "топцюванням на місці"

Так, на думку Фокіна, першою причиною залишається той факт, що дотримання Мінських домовленостей не хочуть дотримуватися з обох боків, а другий — що, нібито п'ятий президент Петро Порошенко більше шукав задоволення власних інтересів, ніж державних.

Більш того член ТКГ зауважив, що на сьогодні немає жодного доказу, що на сході України відбуваються військові дії саме з Російською Федерацією.

"Я не політик. Зробити якесь визначення цього не можу. Тому ніякого підтвердження того, що там йде війна між Україною і Росією, поки не бачив. На сході ведеться війна проти Збройних сил України, яку ведуть бойовики і найманці майже з 30 країн світу ", — переконаний Вітольд Фокін.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Вітольд Фокін влучив у "чистилище миротворця" за спірні вираження на адресу ситуації на сході України і підтримку присвоєння Донбасу особливого статусу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини