Головна Новини Політика зовнішня політика Турчинов розповів, ким є Навальний для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Турчинов розповів, ким є Навальний для України

Не друг, але союзник

10 лютого 2021, 15:30
Поділіться публікацією:

Колишній глава Верховної Ради України і секретар РНБО Олександр Турчинов розповів про те, ким є для України російський опозиціонер Олексій Навальний. Він вважає його союзником нашої країни в цей момент. Про це Турчинов розповів в інтерв'ю виданню "BBC Україна".

Турчинов розповів, ким є Навальний для України

Турчинов. Фото: Google

За словами Турчинова, Навальний не є другом України, проте наразі його можна сприймати як союзника, через те, що він ворог чинного президента Росії Володимира Путіна.

Турчинов не вважає Навального великим другом України, але зараз він веде боротьбу з путінським режимом, як і наша країна. Він зазначив, що крах або ослаблення режиму Володимира Путіна буде грати на інтереси України.

Екс-секретар РНБО сказав, що Росія є колосом на глиняних ногах, який буде зруйнований рано чи пізно.

Російський опозиціонер Олексій Навальний був отруєний отрутою "Новачок" влітку 2020 року і відправлений на лікування до Німеччини, де провів кілька місяців.

Після повернення в Росію він був заарештований в аеропорту після виходу з літака. Суд в Москві засудив його до 2 років і 8 місяців позбавлення волі у справі про образу ветерана, замінивши умовний термін на реальний.

Олександр Турчинов був головою Верховної Ради та виконував обов'язки президента України у 2014 році після втечі Віктора Януковича. При каденції Петра Порошенка він займав пост секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Також був народним депутатом України та головою СБУ.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Латвії заборонили російський канал через мову ненависті проти України.

Читайте також, скільки українців підтримують відставку Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини