Головна Новини Політика президент Стало відомо, скільки українців підтримують відставку Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки українців підтримують відставку Зеленського

16,8% опитаним було важко визначитися

9 лютого 2021, 15:36 comments1383
Поділіться публікацією:

Згідно з новими даними соціологічної служби "Центр Разумкова", практично половина українців хотіла б дострокового припинення президентських повноважень чинного президента Володимира Зеленського.

Стало відомо, скільки українців підтримують відставку Зеленського

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

Таким чином відставку і проведення позачергових виборів глави держави підтримали б 48,8% респондентів, проголосували б проти цього — 34,4%, а 16,8% опитаним важко визначитися.

Більш того, згідно з рейтингом довіри, оприлюдненим тієї ж соціологічною службою, 36,9% респондентів на цей момент зовсім не довіряють гаранту, в той час, як 18,5 швидше довіряють.

В "Центрі Разумкова" також оприлюднили результати опитування, з яких випливає, що більш ніж половина українців, а саме 54,3% підтримали б відставку уряду і 52,1% респондентів дострокове припинення повноважень парламенту і проведення дострокових виборів.

Відомо, що дослідження проводилося в період з 29 січня до 3 лютого, і було опитано 2019 респондентів з усіх регіонів країни. Повідомляється, що похибка дослідження не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Нагадаємо, що напередодні Київський міжнародний інститут соціології провів чергове опитування серед населення України на тему довіри до політиків. Дане опитування проводилося тільки на території, контрольованій українською владою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський запросив скандального російського політтехнолога Ігоря Шувалова для реанімації свого рейтингу, який опустився нижче 20%. Шувалов відомий тим, що на президентських виборах 2004 року вигадав технологію про те, що українці діляться на "три сорти".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини