Головна Новини Політика зовнішня політика Трамп у своєму різдвяному привітанні заявив, що Байден – розумово відсталий
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп у своєму різдвяному привітанні заявив, що Байден – розумово відсталий

Трамп у різдвяному привітанні різко негативно висловився на адресу демократів та назвав Джо Байдена розумово відсталим.

28 грудня 2022, 03:25
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп, який відомий своїм різким, запальним та непередбачуваним характером, опублікував у своїй власній соціальній мережі Truth Social різдвяний пост, який викликав великий резонанс у суспільстві.

Трамп у своєму різдвяному привітанні заявив, що Байден – розумово відсталий

Дональд Трамп/ Gage Skidmore / CC BY-SA 2.0

Так екс-президент Америки назвав демократів "радикальними лівими марксистами, які намагаються знищити США", а чинного президента США Джо Байдена Трамп назвав "розумово відсталим".

Також Дональд Трамп, у властивій йому різкій манері, заявив, що Міністерство юстиції США — це "міністерство повної несправедливості", а Федеральне бюро розслідувань він звинуватив у тиску на ЗМІ та соцмережі для просування "розумово відсталого демократа".

На завершення різдвяного посту Трамп побажав усім кохання.

"Усім щасливого Різдва, включаючи радикальних лівих марксистів, які намагаються знищити нашу країну, Федеральне бюро розслідувань, яке незаконно примушує і платить соціальним і мовним медіа за просування розумово відсталого демократа над блискучим, проникливим і люблячим США Дональдом Трамп", написав він.

Нагадаємо , аккаунт Трампа був "довічно" заблокований у Twitter у 2021 році через заклики, які згодом призвели до штурму Капітолію. Крім цього, акаунти екс-президента США були заблоковані і в таких соціальних мережах, як Facebook, Instagram, Snapchat і Twitch.

Після блокування у Twitter Дональд Трамп заявив, що він знайшов $1 мільярд для створення своєї соціальної мережі Truth Social, яка має стати альтернативою "ліберальним платформам". Соцмережа була запущена у 2022 році.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Трамп відмовився повертатися до Twitter: причина здивувала багатьох. Політик добре відомий своїм непередбачуваним характером, проте останні його заяви справді здивували громадськість.

Читайте також: Ілон Маск має намір ввести в Twitter платні відео. Ідея зараз перебуває на стадії розробки, оскільки подібне нововведення має високі ризики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

УКРАИНЕЦ

28 грудня 2022, 03:47

Уже багато хто переконався крім зомбованих що насправді Трамп розумово відсталий та психічно хворий!!!


Новини