Головна Новини Політика зовнішня політика Республіканці остаточно збожеволіли: які звинувачення висунули Зеленському
commentss НОВИНИ Всі новини

Республіканці остаточно збожеволіли: які звинувачення висунули Зеленському

Республіканці звинуватили Зеленського у втручанні у внутрішню політику, бо він розкритикував план Венса про здачу України Путіну

26 вересня 2024, 11:05 comments1264
Поділіться публікацією:

Республіканці звинуватили Україну у втручанні в американські вибори, бо президент Володимир Зеленський робив заяви про те, що не сприймає капітуляції України у війні з РФ у тому вигляді, як її просуває Джей Ді Венс та натякає сам Дональд Трамп.

Республіканці остаточно збожеволіли: які звинувачення висунули Зеленському

США і Україна

"Це не марення, а абсолютно реальний зміст листів глави конгресового комітету про початок розслідування. У ньому Зеленському закидають фрази те, що Венс "надто радикальний" та його слова про те, що "план" Трампа про зупинку війни за 24 години не спрацює. І, мовляв, оскільки ця хрєнь є основою передвиборчої платформи кандидата Трампа, то критикуючи її, Зеленський втручається у вибори", — відзначає журналіст Сергій Сидоренко.

За його словами, дійсно, можна ставити питання, чи оптимальною була делегація на снарядовий завод у Пенсильванії, або чи варто було також поїхати й до іншого штату на інший військовий завод. Але Зеленського критикують за те, що він працює з чинною адміністрацією, від якої залежить оборона України, та у тому, що він відстоює позицію України.

"У своїй основі нинішній наброс на Україну (здійснений у рамках передвиборчої боротьби Трампа) має абсолютно неприйнятні речі. Це — дно дна. І це штучно, безпідставно створена криза. Так, вона матиме надглибокі негативні наслідки для країни. Ми опинилися у ситуації, з якої немає доброго виходу, тільки погані. Але соррі, це не привід підтримувати маячню у претензіях до України і до Зеленського, яка зараз лунає від республіканців", — відзначив Сидоренко.

За його словами, президент повинен домагатися підтримки України та наполягати на українському баченні перемоги.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, республіканці вимагають від України відкликати посла Оксану Маркарову.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини