Головна Новини Політика зовнішня політика Стрєлков-Гіркін пророкує швидкий вступ Туреччини у війну проти Росії: причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Стрєлков-Гіркін пророкує швидкий вступ Туреччини у війну проти Росії: причина

Відомий рашист вважає, що неминуча війна між Туреччиною та РФ відбуватиметься на трьох театрах бойових дій

17 липня 2023, 22:38 comments1901
Поділіться публікацією:

Війна між Туреччиною та Росією неминуча і вихід Росії із зернової угоди лише підштовхне Анкару до цього. Таку думку висловив сьогодні відомий рашист Ігор Стрєлков-Гіркін. Про це повідомляють "Коментарі".

Стрєлков-Гіркін пророкує швидкий вступ Туреччини у війну проти Росії: причина

Гіркін в 2014 році воював проти України

На його думку, Туреччина вибере найсприятливіший для себе момент найбільшого ослаблення Росія і вступить у війну з нею, або регулярними підрозділами армії, або за допомогою добровольчих загонів. На думку лідера "розсерджених патріотів", зіткнення між РФ та Турецькою республікою відбуватиметься на трьох театрах бойових дій — у Сирії, де турецькі союзники знищать російський експедиційний корпус, у Закавказзі, де "миротворців" знищать або інтернують, і на Чорному морі, зокрема в Україні.

"Турки почнуть переходити до прямої відкритої конфронтації з РФ після того, як "вижмуть насухо" з кремлівських дивовижних людей усі поступки, які тільки можна отримати мирним шляхом, — вважає Гіркін. — Після чого почнуть тиснути військовою силою. Момент вступу у війну турки оберуть з урахуванням максимального ослаблення військових сил РФ та неготовності до відбиття турецької агресії".

Згідно з його прогнозом, першим етапом стане закриття протоків Босфор і Дарданелли для російського флоту і постачальницьких суден, що доставляють підкріплення до Сирії. Далі буде серія акцій проти військ РФ для розширення зони контролю протурецької влади в Сирії.

— Настільки незавидною представляється доля нашого миротворчого контингенту в Карабаху та у Вірменії, який буде зім'ятий і (у кращому разі) інтернований вірменами, або буде просто знищений і захоплений турецько-азербайджанською коаліцією, — пише Гіркін. На його думку, союзником РФ і в Сирії, і в Закавказзі може виступити Іран, якому не подобається посилення Туреччини та її союзницькі відносини з Ізраїлем.

"З високою ймовірністю можна очікувати, що довгоочікувана відмова від ганебної та безглуздої "зернової угоди" приведе в дію ланцюжок наслідків, що закономірно веде до різкого загострення російсько-турецьких відносин і прискорення неминучого переходу Туреччини до табору наших відкритих ворогів", — вважає рашист Гіркін.

Тим часом, Путін загрожує "відповіддю" за підрив Кримського мосту.

Лукашенко заявив про факти геноциду: не в Україні.

А британський юнак показав приклад, як йому неякісно зробили зуби в Туреччині.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини