Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, що повинен зробити Зеленський, щоб не повторити долю Порошенка і Януковича
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що повинен зробити Зеленський, щоб не повторити долю Порошенка і Януковича

Аналітик розповів, як Зеленський зможе врятувати себе

26 лютого 2021, 13:30
Поділіться публікацією:

Відомий український аналітик і Юрист Геннадій Друзенко розповів про те, що може врятувати Президента України Володимира Зеленського від долі його попередників Петра Порошенка та Віктора Януковича. Про це він сказав під час розмови з політологом Юрієм Романенком на його YouTube-каналі.

Стало відомо, що повинен зробити Зеленський, щоб не повторити долю Порошенка і Януковича

Фото: ОП

За його словами, за логікою самозбереження, Зеленський повинен зараз поміняти команду і скинути токсичних людей. Він зазначив, що самостійно президент не зможе витягнути політична криза.

Друзенко сказав, що якщо Зеленський цього не зробить, то його скинуть через те, що він не має впливу на силовиків, яке мали Петро Порошенко і Віктор Янукович. Аналітик відзначив, що президент особливо не користується популярністю в армії.

Він висловив думку, що після старту протестів на підтримку активіста Сергія Стерненка, Зеленський повинен почати підвищувати ставки, однак йому не варто робити акцент на силові методи боротьби.

Експерт сказав, що продавця овочів потрібно домовлятися, щоб не повторити долю Віктора Януковича і Петра Порошенка, який також використовував силовиків проти своїх політичних опонентів, зокрема Михайла Саакашвілі.

Він зазначив, що в Україні не люблять узурпаторів, тому президенту доведеться домовлятися.

Довідка: 23 лютого Приморський суд Одеси виніс рішення у справі активіста і колишнього члена "Правого сектора" Сергія Стерненка у справі про викрадення людини. Його засудили на 7 років позбавлення волі. Це спровокувало масові протести по всій країні і під Офісом президента на Банковій, де відбулися зіткнення з силовиками.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чи буде Росія атакувати Україну з боку Криму.

Читайте також про заходи Зеленського проти акцій на підтримку Стерненка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ирина

26 лютого 2021, 14:45

Ну вы тарифы ещё подымите , посмотрим как будет https://kosatka.media/uk/category/gaz/news/naftogaz-obnarodoval-cenu-na-gaz-v-marte-dlya-svoih-klientov


Новини