Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, що буде прийнято на закритому засіданні РНБО у Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що буде прийнято на закритому засіданні РНБО у Зеленського

Джерело прокоментувало сенсаційні рішення

16 лютого 2021, 11:30 comments1873
Поділіться публікацією:

Стало відомо, які можуть бути прийняті рішення на найближчому засіданні Ради національної безпеки і оборони 19 лютого, який пройде в Офісі Президента на Банковій. Про це розповіло джерело в ОП, передає видання "Українські новини".

Стало відомо, що буде прийнято на закритому засіданні РНБО у Зеленського

Фото: ОП

За словами джерела, на прийдешньому засіданні РНБО не планується розгляд та прийняття будь-яких рішень сенсаційного характеру, а порядок денний тільки формується і чекає свого затвердження.

Окремо наголошується на тому факті, що РНБО не буде розглядати і приймати рішення щодо введення санкцій проти тих чи інших громадян і активів.

Минулого тижня президент України Володимир Зеленський дав доручення секретарю РНБО Олексію Данилову готувати засідання ради на 19 лютого. В Офісі президента анонсували ухвалення жорстких рішень для захисту національної безпеки.

2 лютого 2021 року Володимира Зеленського ввів в дію рішення РНБО про введення санкцій проти народного депутата Тараса Козака та його активів, серед яких виявилися канали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником каналів називають нардепа Віктора Медведчука.

Президент заявив, що канали фінансувалися з Росії і працювали проти національної безпеки нашої країни, підриваючи шлях України в Європу і НАТО.

Міністр культури Олександр Ткаченко звинуватив заблоковані канали в інформаційному тероризмі і роботі на російську пропаганду, а секретар РНБО Данилов пригрозив санкціями всім каналам, які ведуть антиукраїнську діяльність.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чому неможливо домовитися з Росією по Донбасу.

Читайте також про те, що нардеп закликав РНБО ввести санкції проти "Кварталу 95".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

бандерівець

16 лютого 2021, 11:48

автор, ти тупе посміховисько... засідання ТІЛЬКИ відбудеться- а ти вже коментуєш "сенсаційні" рішення. ти просто ТУПИЙ СОБАЧИЙ РОТ.


Новини