Головна Новини Політика рада Нардеп закликав РНБО ввести санкції проти "Кварталу 95"
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп закликав РНБО ввести санкції проти "Кварталу 95"

Він направив відповідну заяву секретарю РНБО Данилову

15 лютого 2021, 18:00 comments1065
Поділіться публікацією:

Народний депутат України Гео Лерос, якого виключили з фракції "Слуга народу", закликав Раду національної безпеки і оборони ввести санкції проти студії "Квартал 95" і її власників. Про це політик повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Нардеп закликав РНБО ввести санкції проти "Кварталу 95"

Фото: Google

За його словами, РНБО повинна накласти санкції на "Квартал 95" на найближчому засіданні 19 лютого. Він направив відповідну заяву секретарю Радбезу Олексію Данилову.

Він сказав, що причиною подачі заяви є те, що "Квартал 95" продав франшизу гумористичного шоу "Ліга сміху" російському телеканалу "СТС", яким володіють державні структури Росії.

Він сказав, що банки "ВТБ" і "Росія", які володіють каналом знаходяться під міжнародними санкціями за окупацію Криму і російської агресії на Донбасі.

Також, за словами Лерос, в зйомках російської "Ліги сміху" братимуть участь команди з окупованих територій Криму і Донбасу. Таким чином він звинуватив президента в лобіюванні інтересів ОРДЛО.

Гео Лерос був виключений з фракції "Слуга народу" після того, як публічно звинуватив президента Зеленського в порушенні передвиборних обіцянок, а главу Офісу Президента Андрія Єрмака в роботі на російські спецслужби.

Також Лерос публікував записи того, як брат Андрія Єрмака Денис нібито продає за гроші державні посади. Крім плівок з братом Єрмака Лерос публікував записи розмов нардепа Миколи Тищенка і бізнесмена Дениса Комарницького, якого називають "смотрящим за Києвом".

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Єрмак розповів про виконання мінських угод.

Читайте також заяву Сенцова про те, що Зеленський знаходиться не на своєму місці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Правдоруб

15 лютого 2021, 20:29

Хоть кто-то умные слова сказал!!! Давно пора этот балаган закрыть!!!


Новини