Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, коли впаде режим Лукашенка в Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли впаде режим Лукашенка в Білорусі

Тихановська спрогнозувала падiння Лукашенка

1 березня 2021, 11:00
Поділіться публікацією:

Лідер білоруської опозиції Світлана Тихановська, яка знаходиться в Європі, зробила заяву про можливе падіння режиму Олександра Лукашенка, який вважає себе президентом Білорусі. Вона заявила, що Олександр Лукашенко може піти через кілька місяців. Про це вона повідомила в інтерв'ю виданню "Bild am Sonntag".

Стало відомо, коли впаде режим Лукашенка в Білорусі

Фото: Google

За її словами, Олександр Лукашенко втратить владу в Білорусі і піде в найближчі кілька місяців. Вона зазначила, що самопроголошений президент Білорусі покине свiй пост через те, що тиск на нього з боку США і Європейського союзу буде тільки наростати.

Вона сказала, що в один день це тиск стане для Лукашенко нестерпним і змусить його піти вже в цьому році. Лідер опозиції висловила впевненість, що навесні 2021 року можна очікувати падіння режиму Олександра Лукашенка.

Довідка: Олександр Лукашенко обіймає посаду президента Білорусі з 1994 року. На чергових президентських виборах в серпні 2020 року вiн протистояв Світлані Тихановськiй. За офіційними даними, Лукашенко переміг в першому турі виборів з результатом понад 80% голосів виборців.

Оприлюднення офіційних даних викликало масові протести на всій території Білорусі, які придушувалися силовиками з позамежної жорстокістю. Протестуючі заявляли про фальсифікації результатів виборів і заявляли, що перемогла Світлана Тихановська.

Через кілька днів після виборів і старту протестів, Світлана Тихановська була змушена покинути територію Білорусі через загрозу життя своєї родини.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Україна використовують як полігон для випробувань.

Читайте також про візит Джо Байдена в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини