Головна Новини Політика зовнішня політика Джо Байден може прилетіти в Україну - коли це станеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Джо Байден може прилетіти в Україну - коли це станеться

Президент США Джозеф Байден може приїхати в Україну на міжнародний саміт Кримської платформи

28 лютого 2021, 13:05
Поділіться публікацією:

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден може прилетіти в Україну влітку в 2021 році. Про це повідомив лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв під час виступу на заході в "Кримському домі", присвяченому Дню спротиву окупації Криму і Севастополя.

Джо Байден може прилетіти в Україну - коли це станеться

Джо Байден може відвідати Україну - дата. Фото: cdni.rt.com

Мустафа Джемілєв повідомив, що Джозеф Байден може з'явитися в Україні, щоб відвідати міжнародний саміт Кримської платформи. Відбудеться це 23 серпня.

Джемілєв аргументує свою думку тим, що Кримську платформу пообіцяла відвідати велика кількість світових лідерів, в тому числі і президент США.

"Я точно не можу сказати, чи будуть вони представлені 23 серпня цього року на саміті, але є дуже великі підстави сподіватися на те, що, в тому числі і Джо Байден 23-го числа буде тут. У всякому разі, над цією темою ми будемо дуже ретельно працювати ", — зазначив спікер.

Окрім того, сам Мустафа Джемілєв вважає створення "Кримської платформи" істотним кроком на шляху до деокупації Криму.

Нагадаємо, що раніше президент Америки Джо Байден написав у своєму Твіттері фразу "Крим — це Україна!". У відповідь Володимир Зеленський висловив свою вдячність у соцмережі. Про зворушливий пост можна прочитати в нашому матеріалі.

Раніше повідомлялося, що президент Володимир Зеленський підписав указ № 75/2021 про призначення Оксани Макарової надзвичайним і повноважним послом України в Сполучених Штатах Америки. Чи зможе Макарова впоратися зі своїми обов'язками, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що Володимир Зеленський та Джозеф Байден планують провести телефонну розмову. Що мають обговорити Зеленський та Байден, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини