Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, хто був готовий обороняти Путіна у Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто був готовий обороняти Путіна у Москві

Лукашенко розкрив подробиці підготовки оборони Москви від загонів ПВК "Вагнер"

27 червня 2023, 19:19
Поділіться публікацією:

Обороняти столицю Росії кинули курсантів військових училищ та поліцію. Разом із загонами Росгвардії гарнізон Москви становив близько десяти тисяч бійців. Про це, як повідомляють "Коментарі", заявив сьогодні президент Білорусі Олександр Лукашенко, розповідаючи про свою посередницьку переговорну місію між ватажком ПВК "Вагнер" та президентом РФ Володимиром Путіном.

Стало відомо, хто був готовий обороняти Путіна у Москві

Московський Кремль

"Путін мені вже ввечері сказав. Як у роки війни. "Навіть курсантів ми всіх озброїли, інше, інше, і міліцію". Міліція була в резерві, півтори тисячі. Тобто вони зібрали пристойно — і в Кремлі, і біля Кремля. Я думаю, це було тисяч десять оборонців", — заявив глава Білорусі.

Крім того, Лукашенко зараз запевняє, що був готовий перекинути бригаду військових із Білорусі для захисту Москви.

— Ти як хочеш чини, але на мене не ображайся — бригада підготовлена до перекидання до Москви і, як у 41-му, ми захищатимемо Москву, — нібито заявив Лукашенко у розмові з Пригожиним. — Тому що, не дай Боже, ось ця смута пішла по всій Росії, наступними ми будемо.

Нагадаємо, що, за словами Пригожина, у нього під рушницею було 25 тисяч людей і ще стільки ж у резерві.

Фактично, глава Білорусі підтвердив повідомлення російського телеграм-каналу ВЧК-ОДПУ, який спеціалізується на інсайтах силових органів РФ, який 24 червня заявляв, що силова база Кремля вкрай обмежена.

"За даними джерел ВЧК-ОГПУ, окрім крупиць ССО, росгвардійців та поліцейських на стримування армії найманців відправляють строковиків. Тепер молодиками не лише закривають проломи на кордоні у Білгородській, Брянській та Курській областях. Срочников хочуть кинути на бої з ПВК. Наприклад, із 106 -ї гвардійської дивізії ВДВ з-під Тули сьогодні направили 200 військових до Москви, Ростов і Воронеж", — писали у ВЧК-ОГПУ.

Тим часом, Глава Росгвардії розповів, чому ПВК "Вагнер" не зупинили дорогою до Москви.

Данилов розкритикував ідеї Заходу щодо переговорів України із РФ.

А Лукашенко розповів, як його обклав матом Пригожин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини