Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, чим для України обернеться закриття каналів Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чим для України обернеться закриття каналів Медведчука

Війна на цьому не закінчиться

8 лютого 2021, 11:00 comments2083
Поділіться публікацією:

Глава Виконавчого комітету Національної ради реформ Михайло Саакашвілі розповів про те, чого Україні варто очікувати після блокування телеканалів 112, NewsOne і Zik, які пов'язують з нардепом і кумом президента РФ Путіна Віктором Медведчуком. Про це Саакашвілі заявив в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

Стало відомо, чим для України обернеться закриття каналів Медведчука

Каналы Медведчука

Саакашвілі підтримав рішення РНБО і президента Володимира Зеленського про блокування телеканалів і назвав ці дії актом самооборони в гібридній війні з Росією. Також він сказав, що рішення є дуже сміливим кроком, на який раніше ніхто зважитися не міг.

За його словами, війна на Донбасі через це буде тільки посилюватися й Україні варто очікувати перекидання нових військових сил в зону конфлікту. Він сказав, що стріляти тепер будуть тільки більше.

Саакашвілі сказав, що Росія хоче розширити свій вплив в Україні, щоб постачати воду в Крим і містити півострів. Він заявив, що для цього їй потрібні Маріуполь і Херсон.

2 лютого 2021 року Президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про введення санкцій проти нардепа Тараса Козака та його бізнес-активів, серед яких були телеканали 112, NewsOne і Zik. Їх фактичним власником називають нардепа Віктора Медведчука.

Володимир Зеленський заявив, що ці телеканали фінансувалися з Росії та займалися пропагандою проти нашої країни, а також підривали національну безпеку України.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Кравчук закликав до більш жорстких дій на Донбасі.

Читайте також умову для подачі води до Криму з боку України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини