Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук закликав до жорстких дій по Донбасу: "Не потрібно чекати"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук закликав до жорстких дій по Донбасу: "Не потрібно чекати"

Реакція повинна бути жорсткою

8 лютого 2021, 09:03 comments1712
Поділіться публікацією:

Глава української делегації в Мінській ТКГ і перший президент України Леонід Кравчук зробив жорстку заяву з приводу війни на Донбасі. Він закликав дзеркально відповідати на кожен обстріл бойовиків. Про це він заявив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Кравчук закликав до жорстких дій по Донбасу: "Не потрібно чекати"

Кравчук. Фото: Google

За словами Кравчука, на обстріл з боку бойовиків українські військові повинні реагувати симетрично. Також він сказав, що відповіддю на кожен постріл повинен бути постріл з нашого боку.

Він зазначив, що не потрібно довго думати про те, чи є черговий обстріл провокацією чи ні. Кравчук заявив, що не потрібно чекати, поки когось із наших солдатів вб'ють і на кожен постріл відповідати пострілом.

Перший президент України заявив, що реакція нашого боку на провокацію або обстріл на лінії фронту повинна бути жорсткою.

Кравчук розповів, що Росія використовує всі можливості для того, щоб перетворювати провокацію в реальність. Вони хочуть звинувачувати Україну у відсутності прогресу, щось вимагати від нашої країни, і при цьому постійно стріляти в наших солдат.

За його словами, відсутність жорсткої реакції свідчитиме про нашу слабкість.

Леонід Кравчук очолив українську делегацію в мінській ТКГ в липні 2020 року. На цій посаді він запропонував план спільних кроків щодо врегулювання конфлікту, який назвали "Планом Кравчука". Цей план викликав протести з боку росіян і бойовиків, зокрема, там пропонувалося проведення виборів на Донбасі в березні 2021 року, проте після виведення всіх збройних формувань.

До Кравчука українську делегацію в Мінську очолював другий президент України Леонід Кучма, який обіймав цю посаду двічі, з 2015 по 2018 і з 2019 по 2020 роки.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чи виноситимуть питання Донбасу на референдум.

Також читайте, чому не були введені санкції проти телеканалу "Наш".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Богдан Попадин

8 лютого 2021, 11:08

Кацапорашисти, москалики і інша антиукраїнська наволоч! Ну які ж ви нам "брати"? Напишу для вас, тупих вбивць, російською: "Никогда ми не будем братьями, ни по родине, ни по матери..."

Богдан Попадин

8 лютого 2021, 11:03

Ти звичайний тупий, неосвічений, малограмотний кацапорашист, що не знає історії. Недарма кажуть : "Свиня (читай кацап чи москаль) мішок рве, ще і кричить..."

Брат

8 лютого 2021, 10:33

Действительно,на обстрелы мирных жителей Донбасса укрокарателями уже 7-ой год надо отвечать,так как когда то под Бродами,когда их накрыл шквал советской артиллерии,а потом против них пошла советская пехота и танки и бандеровцы орали-ой,мамо,страшно.

украинец

8 лютого 2021, 10:29

кравчук - ты тупой питар


Новини