Головна Новини Політика зовнішня політика США та НАТО вирішують, як відповісти на агресію РФ проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

США та НАТО вирішують, як відповісти на агресію РФ проти України

Блінкен обговорив зі Столтенбергом підсумки розмови президентів США і РФ

9 грудня 2021, 21:35
Поділіться публікацією:

Високопосадовець  Держдепу Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкен в середу, 8 грудня мав розмову із очільником Альянсу Єнсом Столтенбергом, в  якій обговорив підсумки переговорів президента США Джо Байдена та очільника Кремля Володимира Путіна. Про це інформує сайт Держдепу.

США та НАТО вирішують, як відповісти на агресію РФ проти України

США та НАТО обговорюють переговори президентів (фото з відкритих джерел)

 За оприлюдненою інформацією, державний  секретар Америки та керівник НАТО, разом з тим,  обговорили повістку денну "варіантів НАТО у відповідь на подальшу агресію Росії проти України".

 Американський високопосадовець відмітив в позитивному напрямку  ті зусилля, які доклав керманич Альянсу щодо "підвищення обізнаності та єдності всередині Альянсу" та висловив подяку за  успішно організований захід зустріч міністрів закордонних справ країн НАТО, яка пройшла з 30 листопада по 1 грудня в латвійській столиці — місті Рига.

Разом з тим, що під час нещодавніх перемовин  з президентом РФ Володимиром Путіним  очільник  США Джо Байден розповів про глибоку стурбованість  Америки та її  союзників з країн Євросоюзу з приводу збільшення військових підрозділів РФ, які "оточують Україну".

Минулої середи, 8 грудня, Володимир Путін проінформував, що одним із головних підсумків  онлайн-зустрічі з його американським колегою, буде реалізація проєкту нової міжнародної структури, де обговорюватимуть  питання  безпеки, зокрема, і ситуацію  навколо нашої країни.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували по те, що сенатор США відреагував на агресію Кремля. Представник Республіканської партії Роджер Вікер, він є членом  Комітету з питань збройних сил, допускає, що  Америка  може взяти участь в масовій  наземній  війні з РФ, здійснюючи захист суверенітету нашої країни. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини