Головна Новини Політика зовнішня політика "Не виключаємо застосування ядерної зброї": сенатор США відреагував на агресію Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не виключаємо застосування ядерної зброї": сенатор США відреагував на агресію Кремля

Вікер також припустив, що кораблі США в Чорному морі можуть "завдати шкоди російському військовому потенціалу"

8 грудня 2021, 23:55
Поділіться публікацією:

Представник Республіканської партії Роджер Вікер, він є членом  Комітету з питань збройних сил, допускає, що  Америка  може взяти участь в масовій  наземній  війні з РФ, здійснюючи захист суверенітету нашої країни. Про це повідомляє The Independent.

"Не виключаємо застосування ядерної зброї": сенатор США відреагував на агресію Кремля

У сенаті жорстко реагують на агресію РФ (фото з відкритих джерел)

Як зазначив сенатор, суть політики Сполучених Штатів Америки виходить з того, щоб розглянути всі варіанти, коли насувається ймовірність військового протистояння, зокрема,  можливість застосування ядерних арсеналів.

 Даючи відповідь на питання, які військові дії стосовно Росії може здійснити Америка,  він зазначив, що американські військові крейсери  на території Чорного моря можуть ""завдати суттєву шкоду військовому потенціалу Росії".

За словами американського сенатора, він не виключає присутності американських військ на землі. Так само, він  не виключає застосування ядерної зброї першими.

Його колеги-сенатори, коментуючи цю ситуацію, наголосили, що Вікер висловив свої  міркування. 

За якийсь час  представники  цього політика надали уточнення, що його зауваження стосовно ядерної  зброї стосуються узагальненої політики американської держави.  А  не російсько-української  конфліктної ситуації  конкретно.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін розповів про пропозицій Байдена щодо України. Очільник Сполучених Штатів Америки Джо Байден  на перемовинах з очільником РФ Володимиром Путіним висловив пропозицію  про створення  спеціальної структури, де б обговорювались  питання безпеки. Зокрема і ті, що стосуються нашої країни і Альянсу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини