Головна Новини Політика зовнішня політика США рекомендують готуватися до одночасної війни з Росією та Китаєм
commentss НОВИНИ Всі новини

США рекомендують готуватися до одночасної війни з Росією та Китаєм

Китайська та російська загрози стануть гострими в період 2027-2035 років, вважають у США

12 жовтня 2023, 23:56
Поділіться публікацією:

Двопартійна комісія Конгресу США прийшла до висновників про необхідність готуватися до можливої одночасної війни з Китаєм та Росією. Для цього Сполученим Штатам необхідно модернізувати свої ядерні сили, вклавши в них загалом 400 млрд доларів, збільшити виробництво сучасних підводних човнів, стелс-бомбардувальників, оновити свої звичайні збройні сили та розширити коло своїх союзників. Про це, як повідомляють "Коментарі", передає Reuters.

США рекомендують готуватися до одночасної війни з Росією та Китаєм

США готуються до можливої війни з РФ та КНР

Неназваний посадовець відмовився назвати інформаційному агентству, чи є надійні свідчення співпраці Росії та КНР, але зазначив, що можливий факт цього дуже хвилює США.

"Ми визнаємо реалії бюджету, але ми також вважаємо, що нація повинна зробити ці інвестиції", — заявляє голова Демократичної партії Мадлін Крідон, колишній заступник голови агентства, що наглядає за ядерною зброєю США, і республіканець Джон Кіл, йдеться в передмові до звіту.

На думку американських політиків, ці інвестиції є альтернативою участі США у ядерній війні з РФ та КНР.

Як йдетья у звіті, китайська та російська загрози стануть гострими в період 2027-2035 років, тому "рішення необхідно приймати зараз, щоб нація була готова".

Доповідь суперечить позиції президента США Джо Байдена про те, що нинішнього ядерного арсеналу США достатньо для стримування об’єднаних сил Росії та Китаю.

На думку Пентагона, до 2035 року Китай стане володарем 1500 ядерних боєголовок.

У 2022 році Конгрес створив групу з шести демократів і шести республіканців, щоб оцінити довгострокові загрози Сполученим Штатам і рекомендувати зміни в звичайних і ядерних силах США.

Тим часом, ще одна країна відправить флот на підтримку Ізраїлю.

Повалій розповіла, чому перевезла свою матір до РФ.

А експерти розповіли, чого домагається РФ новим загостренням на фронті.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

12 жовтня 2023, 23:33

Світ стане багатополярним. Кінець гегемонії юдейських грошей.

Правдоруб

12 жовтня 2023, 23:11

Война это бизнес и договорняки! Вместо того что бы Украине еще в прошлом году предоставить реально больше помощи, ппо, самолетов, ракет дальнего радиуса действия, миротворцев и остановить кацапов тянут все время и наше якобы правительство не было готово ни тогда не сейчас. Только благодаря самим Украинцам, народу удалось сдержать захват!!! Боже защите Украину и Украинцев от внешних и внутренних врагов!!! Даруй мир и прозрение всему миру!!!


Новини