Головна Новини Політика зовнішня політика Ще одна країна відправить флот на підтримку Ізраїлю
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одна країна відправить флот на підтримку Ізраїлю

Раніше свої авіаносці до Східного Середземномор'я відправили Сполучені Штати

12 жовтня 2023, 23:06
Поділіться публікацією:

Великобританія відправить два кораблі Королівського флоту до Східного Середземномор'я та розпочне наглядові польоти над Ізраїлем на знак військової підтримки, повідомляє Times. Про це повідомляють "Коментарі".

Ще одна країна відправить флот на підтримку Ізраїлю

Британський флот йде до Східного Середземномор'я

Літак розпочне патрулювання у п'ятницю, 13 жовтня, щоб відстежувати загрози регіональної стабільності, такі як передача зброї терористичним групам. Кораблі британських ВМС прибудуть наступного тижня.

У прес-службі прем'єр-міністра Сполученого Королівства заявили, що британські збройні сили будуть у режимі очікування, щоб "надавати практичну підтримку Ізраїлю та партнерам у регіоні, а також запропонувати стримування та гарантії".

"Наші військові та дипломатичні команди у всьому регіоні також підтримуватимуть міжнародних партнерів у відновленні безпеки та забезпеченні надходження гуманітарної допомоги тисячам безневинних жертв цього варварського нападу терористів ХАМАС", — заявив британський прем'єр Ріші Сунак.

Нагадаємо, що внаслідок нападу ХАМАС на Ізраїль, який розпочався в суботу, 7 жовтня, загинуло 1300 ізраїльтян, переважно цивільних осіб, у тому числі жінок і дітей. Ісламісти цілеспрямовано вбивали цілі сім'ї, беззбройних ізраїльтян в авто, що рухалися трасою, учасників музичного фестивалю, а також захопили сотні заручників. Їх вони забрали з собою в сектор Газа.

У відповідь Ізраїль оголосив про блокаду сектора Газа — відключено світло, воду, припинено постачання харчів. По об'єктах ХАМАС у секторі Газа наносяться авіаудари. Представники Палестини говорять про можливу гуманітарну катастрофу, оскільки в Газі перебувають близько 2,5 мільйона людей і більшість із них не має змоги залишити сектор Газа. ЦАХАЛ розкидає листівки над містом із закликом до населення покинути сектор Газа.

Тим часом це може шокувати: Ізраїль опублікував фото вбитих ХАМАС немовлят (18+).

Нові подробиці настання РФ на Авдіївку з початку війни.

А російського співака екстрено госпіталізовано: що відомо про його стан здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини