Головна Новини Політика зовнішня політика США на віртуальному засіданні міністрів ОБСЄ піднімуть тему війни на Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

США на віртуальному засіданні міністрів ОБСЄ піднімуть тему війни на Донбасу

Крім війни на Донбасі, заступник державного секретаря Сполучених Штатів Америки Стівен Бігун планує обговорити російську окупацію територій Грузії і недавнє насильство в Нагірному Карабасі.

2 грудня 2020, 23:37
Поділіться публікацією:

Заступник державного секретаря США Стівен Бігун завтра під час віртуальної зустрічі Ради міністрів ОБСЄ планує підняти питання військових дій на сході України, які, попри домовленості про тишу, порушуються з боку російських бойовиків. Про це повідомили в Державному департаменті США.

США на віртуальному засіданні міністрів ОБСЄ піднімуть тему війни на Донбасу

Фото з відкритих джерел

Зустріч планую провести завтра і як заявили представники Сполучених Штатів розглядатимуть такі питання як окупацію Кремлем територій Грузії, присутність Росії в конфлікті в Нагірному Карабасі і інші гібридні загрози з боку РФ.

Крім того, питання кризи в Білорусі також стоїть на порядку розгляду. Представники Ради міністрів ОБСЄ хочуть вкотре звернути увагу керівництво Білорусі, що необхідно погасити агресію в країні і не виступати проти свого ж народу.

"Міністерська зустріч ОБСЄ є важливою", — підкреслили в американському Держдепі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що найближчими днями відбудеться спеціальне засідання Ради національної безпеки і оборони Донбасом. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данилов. На питання журналіста, чи буде прийматися план "Б", після того, як закінчився термін вирішення конфлікту (план "А) на окупованих Донецькій і Луганській областях , Олексій Данилов відповів, що наразі невідомо.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини