Головна Новини Політика зовнішня політика Служба зовнішньої розвідки повідомила про інформаційні спецоперації Росії проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Служба зовнішньої розвідки повідомила про інформаційні спецоперації Росії проти України

Які саме операції маються на увазі, ніхто не повідомляє

9 липня 2020, 18:05 comments1001
Поділіться публікацією:

Російські спецслужби і далі активно використовують свої можливості в Україні для проведення інформаційних операцій. Про це повідомляє офіційний сайт Служби зовнішньої розвідки України.

Служба зовнішньої розвідки повідомила про інформаційні спецоперації Росії проти України

"Активізація багатовекторної роботи країни-агресора в українському інформаційному просторі — це визнання ефективності роботи українських спецслужб. Також це спроба використати Україну для зовнішнього впливу на політичні процеси у світі, — йдеться в заяві. — Українські спеціальні служби розуміють озвучені виклики і консолідовані на своєї головної мети — захищати національну безпеку України".

Як раніше писали "Коментарі", у четвер, 9 липня, народний депутат Андрій Деркач опублікував нову порцію "плівок". На цей раз на записах розмови нібито п'ятого президента України Петра Порошенка з президентом РФ Володимиром Путіним від 30 квітня 2015 року. Так, через два місяці після кровопролиття в Дебальцеве лідери України і Росії обговорюють проект миротворців та економічні проблеми Донбасу. Зокрема, нібито Порошенко говорить про оптимізацію роботи Тристоронньої контактної групи в Мінську. На що Путін обіцяє передати ці рекомендації Лаврову.

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини