Головна Новини Політика зовнішня політика "Ситуація дуже тривожна": однокурсник Путіна розповів про війська РФ біля України
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ситуація дуже тривожна": однокурсник Путіна розповів про війська РФ біля України

Колишній розвідник заявив, що ситуація тривожна

5 листопада 2021, 22:15 comments1543
Поділіться публікацією:

Однокурсник президента РФ Володимира Путіна оцінив концентрацію військ РФ, про які пише преса у США. Колишній розвідник розповів, що ситуація напружена. Про це Юрій Швець сказав в ефірі програмі "Свобода слова" Савіка Шустера.

"Ситуація дуже тривожна": однокурсник Путіна розповів про війська РФ біля України

Експерт відреагував на повідомленні ЗМІ (фото з відкритих джерел)

Ця концентрація військ дуже непокоїть Вашингтон.

"Коли я прочитав це повідомлення у The Washington PostPolitico, потім відбулася заява адмірала Кербі, який заявив, що вони були у контакті із іншими країнами НАТО і вони також підтвердили їх точку зору. У Вашингтоні панує напруга. І таку напругу я спостерігаю вперше. Коли в квітні всі казали, що Росія от-от вторгнеться в Україну, то я казав, що цього не буде. Ну зараз зовсім інша ситуація Мова йде не тільки про концентрацію військ під Єльнею, що за 250 кілометрів від кордону України. Це ще — Курськ і Брянськ — 153,155 кілометрів. Мої особисті джерела в США кажуть, що ситуація дуже тривожна. Я не думаю, що росіянам так легко вдасться схвилювати весь Пентагон. Всі вони кажуть, що сьогодні ситуація інша, аніж тоді, коли вона була напередодні навчань. Різниця полягає в тому, що  раніше це було відкрито демонстративно, то зараз ця концентрація військ відбувається приховано. І це — вагома відмінність, про яку говорять у Вашингтоні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що як у Міноборони відреагували на повідомлення Американських ЗМІВітчизняне оборонне відомство заперечує  оприлюднену американським  медіа The Washington Post  публікацію про те, що РФ збільшує свій військовий контингент біля наших кордонів. За інформацією ГУ розвідки нашого оборонного Міністерства, на 1 листопада цього року збільшене переміщення частин російського війська, озброєння  та техніки до українського кордону не виявлено.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини