Головна Новини Політика внутрішня політика Війська РФ біля українського кордону: як у Міноборони відреагували на повідомлення ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Війська РФ біля українського кордону: як у Міноборони відреагували на повідомлення ЗМІ

Міноборони відреагувало на повідомлення ЗМІ

1 листопада 2021, 23:15
Поділіться публікацією:

Вітчизняне оборонне відомство заперечує  оприлюднену американським  медіа The Washington Post  публікацію про те, що РФ збільшує свій військовий контингент біля наших кордонів. Про це на його сайті опубліковано відповідне повідомлення.

Війська РФ біля українського кордону: як у Міноборони відреагували на повідомлення ЗМІ

У Міноборони запевнили,що чисельність військових підроділів Росії не змінилася (фото з відкритих джерел)

В ньому йдеться, що за інформацією ГУ розвідки нашого оборонного Міністерства, на 1 листопада цього року збільшене переміщення частин російського війська, озброєння  та техніки до українського кордону не виявлено.

Опубліковані в медіа відомості про перекидну російських військ, в оборонному відомстві  назвали складовою інформаційно-психологічних дій, що є запланованими заходами під час  переміщення військових підрозділів  після закінчення навчання.

Представники української  військової розвідки постійно спостерігають за діями військових підрозділів  країни-агресора та зміною їх кількості неподалік державних рубежів країни,- відповіли в оборонному Міністерстві  1 листопада.

Інших подробиць стосовно того, яка ситуація на українсько-російському напрямку, не має.

Разом з тим,  згадуване вище американське медіа,  не оприлюднивши власних інформаційних джерел, інформувало, що РФ зараз відновлює збільшення військових формувань  поблизу українського кордону. Американські та європейські посадовці  стурбовані нерегулярними переміщеннями військових підрозділів та техніки.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Росія ігноруватиме Нормандський формат.У рамках Нормандського формату планується зустріч міністрів закордонних справ, але очільник Росії зустріч на найвищому рівні ігноруватиме, публікує думку експерта агентство "Укрінформ".


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини