Головна Новини Політика зовнішня політика Швейцарія частково закриє своє небо під час зустрічі Байдена і Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Швейцарія частково закриє своє небо під час зустрічі Байдена і Путіна

Влада країни розповіла про заходи безпеки під час зустрічі глав США та Росії

11 червня 2021, 14:08
Поділіться публікацією:

Протягом трьох днів триватиме часткове обмеження для польотів у небі над Швейцарією. Такі заходи безпеки будуть запровадженні через зустріч Байдена та Путіна. Про це повідомляють на офіційному сайті Федеральної ради Швейцарії.

Швейцарія частково закриє своє небо під час зустрічі Байдена і Путіна

Джо Байден та Володимир Путін. Фото із відкритих джерел

У повідомлені йдеться, що небо над Женевою буде частково закрите з 15 по 17 червня.

"Поскільки ця зустріч на високому міжнародному рівні, такі заходи безпеки необхідні. Через це Швейцарія має забезпечити захист учасникам цієї зустрічі, бо такі процедури передбачені  міжнародним правом", — наголошують в офіційному повідомленні.

Окрім цього, стало відомо, що військові будуть посилено патрулювати повітряний простір над країною. Також у заяві уточнили приблизний час, коли такі обмеження вступлять в дію. Відтак, небо в районі площі Націй, що в Женеві, буде закритим з 8 ранку 15 червня  аж до 17 години сімнадцятого червня за швейцарським часом.

У відомстві також зазначили, що дані заборони не будуть стосуватися комерційних авіарейсів, що прямуватимуть з міжнародного летовища столиці країни.

Стежити за порядком під час важливої міжнародної зустрічі будуть військові, які візьмуть на себе безпеку іноземних делегацій, підтримуючи поліцейських. Крім того, в країні створять додаткове угрупування з тисячі військовослужбовців для допомоги правовоохоронцям.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" вже повідомляло своїм читачам про те, що у Швейцарії показали віллу, де буде проходити зустріч Байдена та Путіна. Це буде перший закордонний візит американського лідера. Він також відвідає Великобританію і Бельгію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини