Головна Новини Політика зовнішня політика Секретар РНБО Данилов назвав головну мету Росії і Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Секретар РНБО Данилов назвав головну мету Росії і Путіна

Україну може чекати крах

26 березня 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

Секретар ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов назвав головну мету Росії і глави Кремля Володимира Путіна. Про це він повідомив під час інтерв'ю журналістам радіо "Новий час".

Секретар РНБО Данилов назвав головну мету Росії і Путіна

Фото: Google

За його словами, Україна не повинна загравати з Росією і залишити ці спроби через те, що наша країна може припинити своє існування. Він зазначив, що Україна може зникнути через це.

Данилов підкреслив, що Росія не зацікавлена в існуванні незалежної України, а президент РФ Володимир Путін не зацікавлений в тому, щоб президент України Володимир Зеленський і його команда були успішними.

Довідка: 2 лютого 2021 року президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на нардепа Тараса Козака та його бізнес-активи, серед яких були телеканали 112, NewsOne і Zik.

Зеленський заявив, що канали фінансувалися з Росії і працювали проти національної безпеки України, підриваючи шлях нашої країни до Європейського союзу і НАТО. Міністр Культури Олександр Ткаченко звинуватив їх в інформаційному тероризмі і назвав рупорами російської пропаганди.

Сам Данилов пригрозив санкціями всім телеканалам, які ведуть антиукраїнську діяльність. 19 лютого РНБО ввів санкції проти Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко, громадянської дружини Тараса Козака Наталії Лавренюк і ряду інших осіб за фінансування тероризму. Данилов назвав Медведчука і Марченко терористичним угрупуванням, яка постачає паливом бойовиків на Донбасі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чому Джо Байден не дзвонить Володимиру Зеленському.

Читайте також, чому Україна не вводить санкції проти олігарха Коломойського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини