Головна Новини Політика зовнішня політика Німецький політолог пояснив, чому Захід контактує з "диктатором" Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецький політолог пояснив, чому Захід контактує з "диктатором" Путіним

За словами експерта, західні лідери мають спільну позицію

29 червня 2021, 09:49
Поділіться публікацією:

Лідери західних країн будуть до останнього намагатися домовитися з російським президентом Володимиром Путіним. Такою думкою поділився німецький політолог Ігор Ейдман в ефірі 24 каналу, пише "УНІАН".

Німецький політолог пояснив, чому Захід контактує з "диктатором" Путіним

Володимир Путін - фото з відкритих джерел

"Тут в Європі кажуть, що якщо вас захопили в заручники, то ні в якому разі не намагайтеся конфліктувати зі злочинцями. Треба якомога довше намагатися умовити їх, щоб вони вас не рухали. Ось приблизно так і роблять європейці", — пояснив фахівець.

З його слів, західні лідери мають спільну позицію — "з будь-яким диктатором треба хоча б намагатися домовитися, щоб не почалася масштабна війна".

Нагадаємо, що Канцлер Німеччини Ангела Меркель вважає за необхідне діалог з російським президентом Володимиром Путіним. Крім того, вона хоче розробити єдині механізми відповіді на політику Кремля. Напередодні повідомлялося, що Ангела Меркель виступила з пропозицією запросити на саміт глав держав Європейського Союзу Володимира Путіна. Канцлера ФРН підтримав президент Франції Еммануель Макрон.

Раніше також повідомлялося, що російський президент Володимир Путін виступив з пропозицією нового "рівняння безпеки" для Північноатлантичного альянсу (НАТО). Український дипломат, юрист-міжнародник Вадим Трюхан оцінив для видання "Коментарі" пропозицію президента РФ і розповів, чи буде "рівняння" мати наслідки для України. За словами експерта, ідея вироблення так званого "нового рівняння безпеки" — не нова. Кремль її висунув устами заступника міністра закордонних справ РФ Сергія Рябкова ще в січні цього року, відразу після інавгурації новообраного Президента США Джо Байдена. Стосувалася вона як наступальних, так і оборонних видів озброєння, причому як ядерних, так і не ядерних.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

29 червня 2021, 08:58

Как Трюхан юрист-международник? Скабеевский телепетрушка для битья


Новини