Головна Новини Політика зовнішня політика Сазонов: на руках у Зеленського є ті козирі, яких немає у Разумкова
commentss НОВИНИ Всі новини

Сазонов: на руках у Зеленського є ті козирі, яких немає у Разумкова

Політолог вважає, що президент Зеленський здатний будь-якої миті підняти свій рейтинг. Такої можливості немає у Разумкова

25 листопада 2021, 08:20
Поділіться публікацією:

У світлі нових даних після результатів соцдослідження Центру Разумкова дедалі частіше починають порівнювати президента Володимира Зеленського та екс-спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова. При цьому мало хто каже, що у Зеленського навіть не в рукаві, я прямо на руках є козирі, яких немає у Разумкова. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "Україна 24" розповів український політолог та журналіст Кирило Сазонов.

Сазонов: на руках у Зеленського є ті козирі, яких немає у Разумкова

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Зеленський може будь-якої миті вийти і сказати, що народ незадоволений тим, що відбувається в країні. Тому Кабмін встав і вийшов до чортової матері, бо він не впорався! Більше того, якщо народ незадоволений якимись законами, президент може стати і за півроку до виборів сказати, що він дуже розраховував на депутатів, але вони його підвели. Експерти на все це дивляться іронічно, але людям сподобається. Люди скажуть, що депутати справді жирні коти, нічого для народу не зробили і правильно зробив президент, що їх вигнав. Це спрацює!", – зазначив Кирило Сазонов.

Щодо падіння рейтингу влади, то політолог зазначив, що це природний процес для будь-якої країни, зокрема й для України. Рейтинг влади зростає тільки в Росії та Північній Кореї. Там, що довше людина у владі, то в неї більший рейтинг. В Україні ж пік довіри до влади у день виборів, а наступного дня він уже починає хитатися.

Читайте також на порталі "Коментарі – партія п'ятого президента Порошенка впритул наблизилася до "слуг народу". Розрив становить лише 4%. Нові дані оприлюднив Центр Разумкова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини