Головна Новини Політика внутрішня політика Партія Порошенка впритул наблизилася до "слуг", - соцопитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Партія Порошенка впритул наблизилася до "слуг", - соцопитування

"Європейська Солідарність" відстає у рейтингу від "Слуги народу" на кілька відсотків

24 листопада 2021, 16:50
Поділіться публікацією:

Українці, як і раніше, найбільше довіряють президентській партії "Слуга народу". На другій позиції партія колишнього президента Петра Порошенка "Європейська Солідарність". Ось тільки "слуги народу" вже не можуть похвалитися таким солідним гандикапом, який був раніше, коли лідерство правлячої політсили було незаперечним. Тепер розрив між "СН" та "ЄС" менший за 4%. Як повідомляє видання "Коментарі", такі дані представили соціологи Центру Разумкова.

Партія Порошенка впритул наблизилася до "слуг", - соцопитування

Петро Порошенко та Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Соціологи зазначають, якби українці відправились на виборчі дільниці вже найближчими вихідними, то перемогу, як і раніше, здобула б "Слуга народу". За партію Володимира Зеленського готові проголосувати 15% із усіх опитаних або 23% тих, хто знає, яку політичну силу готовий підтримати.

За партію "ЄС" готові проголосувати відповідно 12% та 19% опитаних. За партію "ОПЗЖ" – 9% та 13% відповідно, за ВО "Батьківщина" – 7% та 9%.

Цікаво, що серед тих партій, які долають 5% бар'єр, партія колишнього спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова, яка поки що не має назви. Незважаючи на відсутність назви, рейтинг у політичної сили Разумкова є, і він продовжує збільшуватися. За команди Разумкова готові голосувати 5% опитаних і 7% тих, хто визначився.

Соціологи зазначають, що порівняно з жовтнем збільшилася підтримка у "Європейської Солідарності". Рейтинг інших політичних гравців залишився на колишньому рівні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — плани Дмитра Разумкова під назвою нової партії – під питанням: "слуги народу" переживають за рейтинг.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини