Головна Новини Політика зовнішня політика Саакашвілі звернувся до співвітчизників із закликом до вирішальної атаки
commentss НОВИНИ Всі новини

Саакашвілі звернувся до співвітчизників із закликом до вирішальної атаки

Михайло Саакашвілі після примусового повернення з лікарні до в'язниці вийшов на зв'язок, написавши пост у мережі

31 грудня 2021, 08:40
Поділіться публікацією:

Вчора адвокат колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі Ніка Гварамія, а згодом нардеп Єлизавета Ясько повідомили про те, що Саакашвілі насильно позбавили медичної допомоги та відвезли назад до в'язниці. Сьогодні вже з'явилася реакція на такі дії самого Саакашвілі. Як передає портал "Коментарі", на сторінці грузинського опозиціонера у Facebook з'явилася посада про подальшу боротьбу та оптимізм.

Саакашвілі звернувся до співвітчизників із закликом до вирішальної атаки

Михайло Саакашвілі. Фото: прес-служба форуму Україна 30

У своєму зверненні до грузинського народу Саакашвілі пише, що спроби влади Грузії розправитися з ним не увінчуються успіхом, тому що страх від дій влади не виникає, навпаки, прокидається бажання боротьби.

Також Михайло Саакашвілі просить не переживати за нього, а збиратися з силами та думками про вирішальну атаку, час якої скоро прийде.

"Тепер головне – єдність та підготовка до вирішальної атаки. Час цієї атаки незабаром настане", – написав Саакашвілі.

За словами грузинського опозиціонера, незважаючи на те, з чим йому доводиться стикатися у в'язниці, він не втрачає оптимізм і віри в перемогу. І зараз займається відновленням сил після "реабілітації" у в'язниці.

Читайте також на порталі "Коментарі" — екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі без попереднього узгодження з його оточенням та, зокрема, з адвокатом вивезли з медзакладу назад до Руставської в'язниці. При цьому до останнього не було ясно, чи перебував у цей момент Саакашвілі у свідомості, тому що раніше зазначалося, що стан здоров'я політика є критичним і йому є необхідним тривалий курс реабілітації. Першим інформацію про викрадення Михайла Саакашвілі опублікував у Facebook його адвокат Ніка Гварамія.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини