Головна Новини Політика зовнішня політика Саакашвілі екстрено відправили до реанімації
commentss НОВИНИ Всі новини

Саакашвілі екстрено відправили до реанімації

Екс-президента Грузії та громадянина України Михайла Саакашвілі перевели до реанімації після того, як він знепритомнів у четвер у тюремній лікарні

19 листопада 2021, 07:50
Поділіться публікацією:

Через непритомність екс-президентом Грузії Михайлом Саакашвілі прямо в тюремній лікарні політика довелося екстрено перевести в реанімацію. Як повідомляє видання "Коментарі", про це пише портал "Європейська правда".

Саакашвілі екстрено відправили до реанімації

Михайло Саакашвілі. Фото з відкритих джерел

Лікар-реаніматолог розповів, що у Саакашвілі занадто сильно підскочив тиск. Політик знепритомнів лише на короткий час, потім прийшов до тями. Але було ухвалено рішення відправити Саакашвілі до реанімації, де він перебуває під постійним наглядом. Медики готові будь-якої миті до надання йому медичної допомоги. Михайло Саакашвілі не втратив спроможність мови, він повністю контактний.

Чому саме Саакашвілі знепритомнів медики поки говорити відмовляються, бо про точні причини можна буде говорити лише після низки клінічних досліджень, які поки що не було проведено. Медик, яка повідомила інформацію про Саакашвілі, відмовилася назвати своє ім'я та прізвище, лише зауваживши, що перший день як його перевели до Глданської в'язниці.

Зазначимо, Михайло Саакашвілі продовжує голодувати вже 50-й день. Раніше йому стало погано, коли він зустрічався зі своїм адвокатом. З кімнати для побачень поліцейським довелося виносити його на ношах. Ще раніше група лікарів під егідою омбудсмена Грузії Ніно Ломджарії провела огляд Саакашвілі, після чого оголосила вердикт – стан здоров'я політика у критичному стані.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Володимир Зеленський у розмові з прем'єром Грузії озвучив прохання щодо Михайла Саакашвілі. Глава української держави стурбований погіршенням здоров'я Саакашвілі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини