Головна Новини Політика зовнішня політика Румунія продовжує заперечувати атаку безпілотників РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Румунія продовжує заперечувати атаку безпілотників РФ

Румунія заперечує атаку російських дронів по території НАТО

5 вересня 2023, 19:59
Поділіться публікацією:

Президент Румунії Клаус Йоханніс, за міністерством оборони країни, спростував заяви про те, що російські безпілотники здетонували на території республіки. Про це повідомляють "Коментарі".

Румунія продовжує заперечувати атаку безпілотників РФ

Атака чи падіння безпілотників в Румунії

"Можу вам сказати, що не було ніякої деталі, ніякого безпілотника, жодної частини будь-якого пристрою, який би опинився в Румунії, — сказав він, відповідаючи на запитання ЗМІ, які зараз підозрюють Румунію в приховуванні цього падіння та вибуху. — Ми здійснюємо. повний контроль над нашим національним простором ми перевірили абсолютно все, і можу заспокоїти населення: нічого не потрапило до Румунії".

До глави румунської держави міністерство оборони Румунії Міноборони Румунії також заперечили падіння російських БПЛА або удар по румунській території з боку РФ. Як пояснили в МО Румунії, "наступні засоби, які використовували РФ, не створили безпосередньої військової загрози для національної території або територіальних вод Румунії".

Раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив про наявність у України фотодоказів того, що в ніч із 3 на 4 вересня на прикордонні території Румунії впали російські безпілотники або фрагменти, потім відбулася їхня детонація. Як пояснив український міністр, румунська сторона вкрай обережно реагує на ці повідомлення, оскільки у разі визнання факту удару або падіння російських БПЛА по території Румунії, країни та блоку НАТО доведеться вирішувати, які заходи у відповідь вжити. Румунія ж не хоче бути залученою до безпосереднього військового конфлікту.

Тим часом Путін придумав свою версію подій про знищення євреїв під час Другої світової в Україні.

До Києва приїде прихильник стримування Росії та Китаю .

А французькі аналітики підрахували, що в Росії залишиться танків до 2024 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини