Головна Новини Політика зовнішня політика Розприскували жовч: як Україну намагалися "очорнити" на конференції ООН
commentss НОВИНИ Всі новини

Розприскували жовч: як Україну намагалися "очорнити" на конференції ООН

Російські ЗМІ почали розганяти "скандал", зазначив глава МЗС України

3 листопада 2021, 19:10
Поділіться публікацією:

Очільник Міністерства зовнішніх стосунків Дмитро Кулеба звинувачує російські медіа, які  люто розприскують свою жовч, аби дискредитувати нашу країну-учасницю  конференції ООН з питань зміни клімату в британському місті Глазго. Про це він розповів у відеоролику, який розміщений в соціальних мережах.

Розприскували жовч: як Україну намагалися "очорнити" на конференції ООН

Дмитро Кулеба поскаржився на Росію (фото з відкритих джерел)

 За інформацією, якою оперує посадовець, чимала кількість зустрічей, запланованих  у форматі цього важливого екологічного заходу  ООН, їх вільний графік проведення, завадив представникам української делегації встигнути на слухання,  на яких  обговорювали "метанову  ініціативу".

 І саме російські медіа запустили фейкову новину про "скандал" з того приводу, що очільник  нашої країни не з’явився на захід, на  якому головував довірений радник американського президента з питань клімату Джон Керрі.

 За словами міністра, наша країна вчасно проінформувала, про свою неявку через збій, який стався з вини організаторів. Але російські медіа активно розприскували в ефірі свою лють і жовч з цього приводу. Аби в негативному світлі показати нашу країну. Але нічого такого не сталось. Адже екологічна конференція — це дуже масштабний захід, тому графік різних зустрічей і слухань постійно плаває.

 Дмитро Кулеба резюмував, що найголовніше те, що Володимир Зеленський в ході проведення цього масштабного екологічного заходу  мав зустрічі з усіма головними її спікерами з метою просування і захисту наших національних інтересів.

 Як він підсумував, у цій битві за реальність, ми налаштовані на перемогу і не ведемось на провокації наших сусідів.  Ми обов’язково станемо переможцями, якщо зберігатимемо холодний розум.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Кулеба прокоментував розмови про можливе скасування Безвіза для українців.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини