Головна Новини Політика зовнішня політика Ротація: Зеленський дав оцінку заявам про відведення російської армії
commentss НОВИНИ Всі новини

Ротація: Зеленський дав оцінку заявам про відведення російської армії

Володимир Зеленський не вважає, що Росія почала відведення своїх військ від українського кордону

16 лютого 2022, 20:55
Поділіться публікацією:

Очільник нашої країни Володимир Зеленський  прокоментував ситуацію на кордоні. Він зазначив, що не вважає, буцімто  РФ розпочала відводити свої війська від українських кордонів. Наші  сусіди просто  проводять ротацію. Про це він сказав, беручи участь в спецмарафоні до Дня єдності.

Ротація: Зеленський дав оцінку заявам про відведення російської армії

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Український президент проаналізував ситуацію на кордоні з Росією, Білорусією, також на контактній лінії. Він назвав ситуацію контрольованою, але відзначив, що змін не бачить.

"Бачимо невеликі ротації, але я б це не назвав відведенням. Ми не можемо це констатувати", — оцінив такі дії Володимир  Зеленський.

 Зокрема, такі ротації представники нашої сторони спостерігали і під час російських навчань минулого року.

Український очільник зазначив, що не робить попередні висновки. Зокрема, не робить він такі висновки про потужну ескалацію саме 16 лютого.

 "Радіти рано, але відбувається те, що ми бачили, що бачила наша розвідка. На сьогоднішній день, ми бачимо скупчення, констатувати будемо, коли це станеться", — резюмував президент нашої країни.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський звернувся до українців у День єднанняЗеленський назвав День єднання дуже важливим для всіх українців. При цьому президент зазначив, що у нашій країні проживають люди, які відрізняються як за віком, так і за статтю. Вони живуть у різних населених пунктах, кожен займається різним видом діяльності, має різні таланти, розмовляє різними мовами та ходить у різні церкви. При цьому всіх, наголосив глава держави, цих людей поєднує одне – бажання жити у світі великою однією сім'єю, виховувати дітей, радіти часу, проведеному з батьками. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини