Головна Новини Політика зовнішня політика Росію пропонують вигнати з ПАРЄ: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Росію пропонують вигнати з ПАРЄ: що відомо

Сейм Литви запропонував виключити Російську Федерацію з ПАРЄ у зв'язку із визнанням нею "незалежності" "ЛДНР"

23 лютого 2022, 14:24 comments1289
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Литва не хоче бачити Росію у Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ). Про це пише видання ТСН.

Росію пропонують вигнати з ПАРЄ: що відомо

ПАРЄ (фото з відкритих джерел)

Як стало відомо, Сейм Литви запропонував виключити Російську Федерацію з ПАРЄ у зв'язку з визнанням "незалежності" "ЛДНР". Про це повідомила речник Сейму Вікторія Чміліте-Нільсен.

Вікторія Чміліте-Нільсен зазначила, що РФ грубо порушила Статут Ради Європи і їй не місце в організації країн, що захищають демократію.

"Закликаю Парламентську асамблею Ради Європи та Раду міністрів вжити спільних дій щодо припинення членства Росії в Раді Європи", — заявила Чміліте-Нільсен.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Данилов прокоментував можливість атаки російських військ на українські міста. Секретар РНБО прокоментував можливість атаки, зокрема, і на столицю України Київ.

Читайте також про те, чи готувала Україна до введення воєнного стану : Данилов дав відповідь. Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данилов 23 лютого розповів, коли в Україні запровадять воєнний стан. Читайте про це в нашому матеріалі. 

Сайт "Коментарі та" писав про те, що передбачає ухвалений у першому читанні закон про зброю : розповів автор документа. Закон про зброю в Україні для цивільного населення ухвалено Верховною Радою. Докладно про це читайте у нашій статті.

"Коментарі" повідомляли про те, що УЗ змінила розклад руху поїзда через обстріл: що відомо. На Луганщині змінено рух приміського поїзда через загострення ситуації. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини