Головна Новини Політика зовнішня політика Російський політик розповів, як змусити Київ дати воду в Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський політик розповів, як змусити Київ дати воду в Крим

Російський політик Володимир Жириновський розповів, як змусити Україну постачати воду в Крим

17 квітня 2021, 17:05 comments1902
Поділіться публікацією:

Скандальний російський політик та член Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський знайшов спосіб, як примусити Україну постачати воду в Крим. Свою думку чоловік опублікував в особистому Telegram-каналі.

Російський політик розповів, як змусити Київ дати воду в Крим

Вода в Криму: Жириновський розповів як забезпечити півострів водою. Фото: politeka.net

Володимир Жириновський запропонував почати будівництво дамби в Смоленській області — біля витоків Дніпра. На його думку, перекривати доступ до води не доведеться. Головне — факт загрози, який має "допомогти Києву прийняти правильне рішення".


Варто зазначити, що це не єдина "геніальна" пропозиція російського політика. Раніше він пропонував повернутися до Юліанського календаря, який вважає найточнішим та найправильнішим. Окрім того, Володимир Жириновський хотів замінити колишнього президента США Дональда Трампа своїм зображенням у фільмі "Один вдома — 2".

Раніше віце-прем'єр-міністр — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков заявляв, що Україна може почати постачання води на окуповану територію півострова Крим тільки в тому випадку, якщо міжнародні місії зафіксують можливість гуманітарної загрози українцям, які проживають на півострові. Постачання води може надходити лише наземним транспортом, в цистернах, під прапором Червоного Хреста. Експерти оцінили для порталу "Коментарі" такий підхід і ймовірність подібних постачань води. Думки спеціалістів читайте тут.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що у Російській Федерації вважають провокацією заходження кораблів Військово-морських сил США в Чорне море на тлі стягування військ до кордону України, стверджуючи, що є присутнім "високий ризик інцидентів". Про позицію Росії читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини