Головна Новини Політика зовнішня політика Росія заявляє, що міжнародна підтримка України зменшилася
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія заявляє, що міжнародна підтримка України зменшилася

В Європарламенті називають такі заяви дезінформацією

17 червня 2021, 12:36
Поділіться публікацією:

В Росії активно поширюють інформацію про те, що міжнародна підтримка України в питанні анексованого Криму знижується. Європарламент визнає такі закиди РФ намаганням дезінформувати світову громадськість. Як  заявила депутат Європейського парламенту Раса Юкнявічене, це – повна брехня. Про це інформує Guildhall.

Росія заявляє, що міжнародна підтримка України зменшилася

Раса Юкнявічене. Фото: delfi.lt

Раса Юкнявічене зауважила, що міжнародна підтримка повернення Криму до України навпаки зросла, якщо порівнювати з 2014 роком.

Депутатка наголосила, що кремлівський режим продовжує свою агресивну інформаційну війну та намагається деморалізувати суспільство. Вона вважає, що такі дії з боку Кремля націлені на те, щоб збити з пантелику українців та спотворити їх розуміння щодо незмінної позиції Заходу в підтримці України.

Раса Юкнявічене назвала брехнею російські кампанії з дезінформації.

 "...Підтримка деокупації українського півострова, навпаки, зросла, зросло розуміння Заходу того, хто такий Путін і що таке його режим. Безумовно, присутність в медіа не може бути аналогічною з тою, що була на момент окупації в 2014 році, це логічно, але ніяк не логічно, що це означає зниження підтримки", — сказала вона.

Також пані Раса нагадала, що коли була анексована Литва 50 років, то свого часу міжнародна підтримка дуже допомогла вирішити проблему.  Вона зауважила, що настане день, коли  питання повернення Криму до України теж буде вирішено.

Нагадаємо, напередодні американо-російського саміту нардеп Олексій Гончаренко, коментуючи зустріч лідерів держав, розповів виданню "Коментарі", що, на його думку, після саміту президент РФ "не забереться з Донбасу та Криму".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ghall.com.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини