Головна Новини Політика зовнішня політика "Росія залишилася на самоті": Кулеба розповів, що утримує РФ від загострення безпекової ситуації
commentss НОВИНИ Всі новини

"Росія залишилася на самоті": Кулеба розповів, що утримує РФ від загострення безпекової ситуації

"Коли нам хтось загрожує, світові лідери їдуть до нас і стоять з нами пліч-о-пліч", - Дмитро Кулеба

4 лютого 2022, 12:30
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Глава МЗС України Дмитро Кулеба розповів, що постійний потік візитів іноземних лідерів до Києва стримує Росію від агресії проти нашої країни. Про це повідомляє видання ТСН, посилаючись на брифінг міністра, який проходив сьогодні, 4 лютого.

"Росія залишилася на самоті": Кулеба розповів, що утримує РФ від загострення безпекової ситуації

Дмитро Кулеба. Фото: Фейсбук Дмитра Куліби

"Ідея в тому, що інтенсивний, безперервний потік високих іноземних делегацій в Україну утримує Росію від подальшого загострення безпекової ситуації. Тобто це теж фактор стримування. І власне так і відбувається", – зазначив глава українського МЗС.

За словами Куліби, така   інтенсивна дипломатія триватиме протягом усього лютого.

Міністр також припустив, що могло розраховувати керівництво Російської Федерації.

"Коли нам хтось загрожує, світові лідери їдуть до нас і стоять з нами пліч-о-пліч. Можливо, керівництво РФ розраховувало, що Україну залишать наодинці, а все навпаки — на самоті залишилася Росія зі своїми військами та погрозами. Нам вдалося мобілізувати саму велику підтримку проти агресії РФ з 2014 року", – наголосив глава МЗС.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що ООН має мільйони доларів у банку, але не може ними скористатися. Де "застрягли" гроші.

Читайте також про те, що Росія підтвердила 12 років ув'язнення підозрюваному у шпигунстві українцю. Судом у Криму було відхилено апеляцію.

Сайт "Коментарі" писав про те, чому Ердоган раптом зацікавився Україною та яка у цьому вигода для Києва. Реджеп Ердоган зустрівся з Володимиром Зеленським у Києві — крім низки підписаних угод турецький лідер запропонував роль посередника у переговорах із Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини