Головна Новини Політика зовнішня політика Росія в ООН заявила про те, що "Україна окупувала Україну"
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія в ООН заявила про те, що "Україна окупувала Україну"

Росія продовжує заперечувати свою участь в конфлікті

12 лютого 2021, 13:00 comments1002
Поділіться публікацією:

Представник Росії в ООН Василь Небензя на засіданні Радбезу ООН зробив заяву про війну на Донбасі. Він сказав, що Україна окупувала Україну і веде війну на власній території. Про це стало відомо з трансляції засідання на каналі "In time Ukraine".

Росія в ООН заявила про те, що "Україна окупувала Україну"

Донбас. Фото: Google

За словами Небензі, Україна сама окупувала свої території. Він сказав, що наша країна веде війну на власній території. Представник Росії в який раз звинуватив Україну в невиконанні зобов'язань, які передбачають мінські угоди.

Також Небензя продовжував стверджувати те, що Росія не є стороною конфлікту.

Представник Німеччини Крістоф Хойсген заявив, що Росія є країною, яка влаштувала військове вторгнення до Криму та окремі райони Донецької і Луганської області.

Він сказав, що РФ намагається піднести війну, як внутрішній конфлікт в Україні, проте всі знають про те, що президент Росії Володимир Путін нагороджував російських солдатів, які брали участь у вторгненні на Донбасі.

Німецький дипломат заявив, що зі слів Небензі, у нього склалося враження про те, що це Україна влаштувала вторгнення в Росію, а не навпаки.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування.

За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський повернув громадянство партнеру Коломойського.

Читайте також про рік роботи Єрмака із Зеленським.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Nedim Khalilov

12 лютого 2021, 13:24

Логики, - никакой... Кремль, не считает себя участником Минских соглашений, но в то же время "впрягся" в защиту граждан Украины, ориентированных на Кремль... Если же Кремль предоставит таким гражданам приют и политическое убежище на территории Кремля, то уверен, что все страны доброй воли будут петь дифирамбы Кремлю...

Nedim Khalilov

12 лютого 2021, 13:22

Оптимальным Украине, в возобновлении своей юрисдикции по Крымскому полуострову, является шаг в признании Крыма национальной территорией крымтатар и начало процедур предоставления национальной автономии крымтатар, - о чем известив все международные организации, заодно потребовать в Совете Безопасности ООН о начале процедур де-оккупации Крыма, - национальной территории крымтатар, этот вариант - "бронебойный", гарантирую... Это обязательно скажется на окончании конфликта в восточной части Украины...


Новини