Головна Новини Політика президент Єрмак розповів про рік роботи поруч із Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак розповів про рік роботи поруч із Зеленським

Він назвав президента мотиватором

11 лютого 2021, 15:00
Поділіться публікацією:

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак розповів про рік роботи на займаній посаді та про те, як йому працюється поруч з главою держави Володимиром Зеленським. Підсумки першого року на посаді глави ОП Єрмак написав на своїй сторінці Facebook.

Єрмак розповів про рік роботи поруч із Зеленським

Фото: Facebook

Він розповів про те, що в річницю його роботи на посаді він разом із Зеленським приїхав на Донбас разом з послами "Великої сімки".

За словами Єрмака, після вступу на посаду Зеленський доручив йому займатися питаннями мирного врегулювання конфлікту на Донбасі, що є дуже болючим для всієї нашої країни.

Єрмак сказав, що після приходу Володимира Зеленського українська політика стала будуватися за новими принципами, він назвав президента мотиватором, який заряджає оточуючих на невтомну працю.

Також Єрмак зазначив, що Україна виконує всі зобов'язання, які взяла на себе в переговорному процесі та продовжує слідувати стратегічному курсу на Захід.

Глава Офісу Президента сказав, що за рік вдалося провести обмін утримуваними особами, змінити формат мінської ТКГ, посилити міжнародну коаліцію підтримки України й запустити роботу "Кримської платформи".

Андрій Єрмак займає пост глави Офісу Президента з лютого 2020 року. Він замінив на цій посаді Андрія Богдана, який був адвокатом олігарха Ігоря Коломойського.

До приходу в політику Єрмак був юристом і кінопродюсером, співпрацюючи з Володимиром Зеленським, який був шоуменом і комедійним актором.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Україні офіційно заборонили російську вакцину.

Читайте також, чому немає прогресу в переговорах по Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

freesex

11 лютого 2021, 15:45

СEKС Знакoмcтвa в твоем городе! Cocyт и дaют без дeнeг. Тысячи дaвaлок жаждут ceкcа и cпepмы. Заходи и сам увидишь----- http://srt.vg/vpoiske


Новини