Головна Новини Політика зовнішня політика Росія у будь-який час може перейти в наступ на півдні України, - Наєв
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія у будь-який час може перейти в наступ на півдні України, - Наєв

Досвід 2014-го року свідчить про те, що РФ здатна розгорнути реальні бойові дії на півдні нашої держави в будь-який час, який буде зручний для російського керівництва

20 вересня 2021, 13:01
Поділіться публікацією:

За словами командувача Об'єднаних сил ЗСУ, генерал-лейтенанта Сергія Наєв, Росія здатна в будь-який зручний для неї час перейти в наступ на півдні нашої держави. Станом на сьогодні, за його твердженням, ознаки наступу відсутні. Про це Наєв розповів у інтерв'ю виданню "РБК-Україна".

Росія у будь-який час може перейти в наступ на півдні України, - Наєв

Сергій Наєв - фото з відкритих джерел

Генерал-лейтенант зазначив, що військові загрози в південній частині України з кожним роком збільшуються:

"Сказати, що є прямі ознаки того, що РФ найближчим часом почне військову агресію не можна. Однак стрімка мілітаризація окупованого півострова (Криму, — ред.) і створення надпотужної військової бази лише посилює загрози національній безпеці України у воєнному секторі", — зазначив він .

Наєв впевнений, що досвід 2014-го року свідчить про те, що Російська Федерація здатна розгорнути реальні бойові дії на півдні нашої держави в будь-який час, який буде зручним для російського керівництва.

При цьому генерал додав, що зазначене питання може актуалізуватися в зв'язку з самітом "Кримської платформи", який був проведений в Україні 23 серпня.

Зазначимо, що український президент Володимир Зеленський не виключає ймовірність повномасштабних військових дій з Російською Федерацією. Однак, за словами державного глави, це може стати найбільшою помилкою країни-агресора.

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" говорилося, що експерти зробили висновки з озвучених на даний момент підсумків виборів до Держдуми РФ, де з великим відривом лідирує провладна "Єдина Росія", розповівши, що повинні зрозуміти для себе росіяни, українці і колективний Захід.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Харя Кришны

22 вересня 2021, 08:56

наев - всего лишь удачное приобретение шайки зелепупиков. зачем его слушать? смотрите видосики бубочки, и будет вам счастье.

ККК

20 вересня 2021, 19:15

Наев дебил! И такие долбоебы командуют украиной))) Нахер нужно России на эту разваливающуюся страну нападать?! Хотела бы в 2014г в течении трех дней завершила бы уничтожение бандеровской шушеры!

Правдоруб

20 вересня 2021, 15:58

А вам чего тварям бояться подумаешь снова нападет - построите тогда еще сотню другую новых торговых центров по всей Украине и закроете все рынке, землю твари вы Украинскою продадите, налоги повысите и коммуналку критическую сделаете окончательно сумасшедшей не говоря о ценах, ну запустите космонавтов млять на луну. В общем сделаете все что угодно что бы сократить население Украины и ни чего что бы Путинскую агрессию остановить и вернуть Украинские территории... ОБСЕ фиксирует и т.д. и что с того??? кому оно нах нада, если толку от этого ноль. Порошенка и Зеленского и их выблядков туда с концами отправьте!


Новини