Головна Новини Політика зовнішня політика Росія таємно перекидає танки до українського кордону: які є загрози
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія таємно перекидає танки до українського кордону: які є загрози

Нещодавнє російське розгортання є прихованим

9 листопада 2021, 21:15
Поділіться публікацією:

РФ перекидає свої бойові підрозділи і військову техніку до кордону з Україною.  Зокрема, військовий контингент у Воронезькій області поповнився батальйоном танків Т-80У. Про це інформує Bloomberg, оприлюднюючи звіт оборонної компанії Janes.

Росія таємно перекидає танки до українського кордону: які є загрози

Про війська активно пишуть американські ЗМІ (фото з відкритих джерел)

Переміщення бойових танків було помічено на одному із залізничних вокзалів цього регіону країни. Відеоролик з російськими бойовими машинами  виклали в соціальні мережі.  Бойова техніка направлялась на російський  полігон в Погоново, який розміщений за 250 км від нашої країни. Туди весною РФ вже переміщала свої війська, викликавши тривогу в наших західних партнерів.

Також оборонна компанія  Janes на минулому тижні  оприлюднила дані про переміщення бойової техніки та підрозділів артилерії  тої ж військової частини  сусідньої країни  на територію Брянської та Курської областей в район північного кордону нашої країни.

 Якщо весною російська армія здійснювала своє пересування відкрито, то вже зараз таке переміщення їх бойових підрозділів  є прихованим, проходить вночі. Переміщуються елітні наземні підрозділи. Тому ці наміри  здійснюються не для залякування, а для створення конкретної загрози.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що однокурсник Путіна розповів про війська РФ біля УкраїниОднокурсник президента РФ Володимира Путіна оцінив концентрацію військ РФ, про які пише преса у США. Колишній розвідник розповів, що ситуація напружена. Ця концентрація військ дуже непокоїть Вашингтон. Експерти заявляють, що ситуація змінилася, адже тепер війська переміщують приховано.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини