Головна Новини Політика зовнішня політика Росія кинула величезні підрозділи на розкачку ситуації в Україні, - СБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія кинула величезні підрозділи на розкачку ситуації в Україні, - СБУ

На Росію працюють блогери, ботоферми, телеканали і хакери

10 березня 2021, 12:05
Поділіться публікацією:

У Службі безпеки України розповіли про те, що в російських спецслужбах працюють цілі підрозділи, які займаються розгойдуванням ситуації в нашій країні та проводять операції підривного характеру. Про це повідомив начальник управління Департаменту кібербезпеки СБУ Ілля Вітюк під час форуму "Украіна.30".

Росія кинула величезні підрозділи на розкачку ситуації в Україні, - СБУ

Фото: РБК

За його словами, в спецслужбах Росії є цілі підрозділи, які займаються виключно роботою проти України. Він зазначив, що росіяни нарощують масштаб гібридної агресії щодо нашої країни. Це полягає в проведенні інформаційних операцій і акцій, в тому числі і підривного характеру.

Глава департаменту СБУ сказав, що Росія використовує для пропаганди проти України всі доступні засоби, серед яких телеканали, сайти, соціальні мережі, Telegram-канали, ботоферми і блогери.

Довідка 2 лютого президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони про накладення санкцій на нардепа Тараса Козака та його бізнес-активів, серед яких виявилися телеканали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником каналів називали Віктора Медведчука.

Зеленський заявив, що канали фінансувалися з Росії і працювали проти національної безпеки України, підриваючи шлях нашої країни в ЄС і НАТО. Міністр культури Олександр Ткаченко звинуватив канали в інформаційному тероризмі і назвав їх рупорами російської пропаганди.

Секретар РНБО Олексій Данилов пригрозив санкціями всім телеканалам, які працюють проти України.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, навіщо Україні центр протидії дезінформації.

Читайте також про можливі наслідки зустрічі Путіна і Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Игорь

10 березня 2021, 12:20

и что конкретно эти ОГРОМНЫЕ подразделения делают?

Брат

10 березня 2021, 12:16

Против Украины работает сбу под контролем ЦРУ,занимающее половину здания СБУ,а также сами дебилы-политиканы,включая зе,так называемые активисты-пассивисты-террористы,своей тупой русофобией и лизанием западного зада.Ну и баранизм русофобскоц части украинцев.Действие рождает противодействие и чем большее давление будут оказывать нацики на общество,тем скорее Украина взорветься.


Новини