Головна Новини Політика зовнішня політика Росія готується до наступу на територію України, - Ярош
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія готується до наступу на територію України, - Ярош

У Росії вже заговорили про бомбардування українських міст

17 березня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

Екс-глава "Правого сектора" і командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош заявив про те, що російська армія готується до наступальних дій на територію України. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Обозреватель".

Росія готується до наступу на територію України, - Ярош

Фото: Google

За його словами, Росія може піти на відкриття фронту з Півдня або Півночі, тому, що на російських пропагандистської ток-шоу останнім часом йде серйозне обговорення авіаційних ударів по українських містах.

Ярош зазначив, що росіяни знову почали говорити про те, що будуть завдавати удари по Києву, Дніпру, Харкову, Одесі. Він підкреслив, що в окупованому Криму знаходиться російська авіація, яка постійно відпрацьовує потенційне бомбардування Миколаєва та Одеси.

Він сказав, що Росія готується до наступальних і десантних операцій на території України. Також Ярош зазначив, що в Росії почалися заходи щодо мобілізації для того, щоб поповнити окупаційні сили на Донбасі.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує і називає себе посередником у переговорах, не дивлячись на численні докази її прямого вторгнення в Україну. Війні на Донбасі передувала анексія Криму Росією в березні 2014 роки після незаконного "референдуму".

Раніше "Коментарі" повідомляли про шанси Зеленського на другий термін.

Читайте також, чому Арестович обматюкав користувача в мережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини