Головна Новини Політика зовнішня політика Росія готова до відкритого введення військ в Україну, - Гримчак
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія готова до відкритого введення військ в Україну, - Гримчак

Росія може почати ескалацію найближчим часом

15 березня 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

Колишній заступник міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Юрій Гримчак заявив про те, що Росія готова до введення військ на територію України, і може почати ескалацію найближчим часом. Про це він повідомив в ефірі каналу "Обозреватель".

Росія готова до відкритого введення військ в Україну, - Гримчак

Фото: Google

За його словами, Росія нагнітає ситуацію на Донбасі й піднімає ставки, готуючись до відкритого введенню військ на територію України. Він зазначив, що ескалації з боку росіян варто очікувати найближчим часом, оскільки інших варіантів у них немає.

Політик сказав, що Кремль починає поводитися більш агресивно через введення нових санкцій з боку Заходу, а також провалу реінтеграції Донбасу в Україну на російських умовах.

Також Гримчак нагадав, що агресією проти України російська влада може спробувати посилити свої позиції перед виборами в Державну думу в вересні 2021 року.

Він зазначив, що від високопоставлених російських чиновників звучать заяви про те, що необхідно розірвати відносини з Заходом і влаштувати пряме військове вторгнення в Україну під прапором миротворців.

Гримчак сказав, що пряме введення російських військ буде проходити під "фарбою" миротворців ООН. Він сказав, що такий варіант був у 2014 році, існує і зараз.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що РНБО ухвалила стратегію щодо повернення Криму.

Читайте також про похід Зеленського на другий термін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

15 березня 2021, 13:21

Усі знають хто такий Гримчак...старий "пердун в повітря"...!!!

читатель

15 березня 2021, 12:08

автор явно не с той ноги встал, такие безумные вбросы строчить


Новини