Головна Новини Політика зовнішня політика РФ блокує в'їзд вантажівок з України: на кордоні утворилися величезні черги (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ блокує в'їзд вантажівок з України: на кордоні утворилися величезні черги (ФОТО)

На кордоні годинами стоять сотні вантажівок

3 листопада 2021, 20:10
Поділіться публікацією:

На українсько-російському кордоні годинами стоять сотні вантажівок. Чекають своєї черги на оформлення документів. Це скупчення вантажних автомобілів виникло через те, що представники РФ повільно оформляють ці авто. Про це інформує пресслужба Держприкордонслужби.

РФ блокує в'їзд вантажівок з України: на кордоні  утворилися величезні черги (ФОТО)

Росія блокує пропуск вантажівок з України (facebook.com/DPSUkraine)

 За інформацією прикордонників, в митному пункті пропуску "Гоптівка", що на Харьківщині, чекають на оформлення близько дві сотні фур.

 Росіяни оформили ще 60 машин, але вони чекають на українській території відповідного дозволу, щоб заїхати до Росії.

 Час від часу аналогічна ситуація виникає  в пункті пропуску "Бачівськ". Прикордонники стверджують, що російські митники повільно перевіряють дальнобійників в російських прикордонних  пунктах "Нехотіївка" і "Троєбортне". Раніше там проїжджало за  одну добу сотні вантажних авто.

 Представники сусідньої країни наводять певні аргументи, виправдовуючи таку ситуацію. Говорять про технологічні схеми, якими керуються в роботі.  Зовсім нещодавно вони оформляли по 150 і більше машин, і кермувальники не гаяли свій час в тривалих простоях.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Росія блокує переговори щодо ДонбасуДиректор Центру міжнародної безпеки Валерій Кравченко пояснює позицію Росії щодо гальмування всіх переговорних процесів в такий спосіб. На думку експерта, країні-агресору вигідно спостерігати, як Україна робить ті чи інші зусилля, намагаючись зрушити ситуацію з мертвої точки. А потім звинувачувати нас в чому-небудь, апелюючи до тих чи інших кроків. Тому, підкреслює експерт, Росія не робить різких кроків. І чекає, що ми самі наробимо помилок, а європейці стануть більш лояльні до Кремля. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини