Головна Новини Політика зовнішня політика Резніков розповів, скільки років займе повернення Криму і Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков розповів, скільки років займе повернення Криму і Донбасу

Міністр з питань реінтеграції Олексій Резніков розповів, скільки часу займе повернення Криму і Донбасу

12 квітня 2021, 14:05
Поділіться публікацією:

Віцепрем'єр і міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков розповів, скільки років піде на повне повернення Криму й окремих районів Донецької та Луганської областей. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "BBC Україна".

Резніков розповів, скільки років займе повернення Криму і Донбасу

Олексій Резніков

За його словами, повне повернення і реінтеграція тимчасово окупованих територій України займуть близько 25 років. Він зазначив, що, швидше за все, він не буде останнім міністром, який займається цим питанням. Резніков підкреслив, що не потрібно плутати реінтеграцію і деокупацію.

Він зазначив, що для повної реінтеграції потрібно покоління, тобто близько 25 років. Міністр сказав, що це — його позиція, яка є незмінною, хоча за неї його часто критикують. У процес повноцінної реінтеграції він включив деокупацію, демілітаризацію, встановлення конституційного порядку і копіткий процес подальшого повернення територій.

Резніков також заявив, що відчуває, що саме деокупація територій відбудеться при його каденції міністром.

Довідка: в березні 2014 року Росія окупувала Крим після проведення незаконного "референдуму", який не визнала Україна і країни-члени міжнародної спільноти. У квітні 2014 року Росія почала військову агресію проти України в окремих районах Донецької та Луганської областей, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Сама Росія свою участь у конфлікті заперечує, називаючи себе посередником, попри численні докази її прямого військового вторгнення в Україну.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Зеленського не виключають атаки Росії на Донбасі.

Читайте також, чому Арестович порівняв партію Порошенка з жіночим гуртожитком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Vasya

12 квітня 2021, 20:01

Чувак пересмотрел кино про Дункана Маклауда)))) И пиджачок в клеточку.....

Vasya

12 квітня 2021, 20:00

Правильно понимаю, что Россия за 7 лет успела восстановить и отстроить так много, что украине, если не дай боже она вернется, понадобится 25 лет на то, чтобы все снова разграбить и развалить? И сроки сходятся, в последний раз понадобилось на все угробить после СССР примерно то же время.


Новини