Головна Новини Політика зовнішня політика Резніков розповів, що буде в разі масштабного нападу Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков розповів, що буде в разі масштабного нападу Росії

Міністр з питань реінтеграції окупованих територій Олексій Резніков розповів про наслідки масштабної агресії Росії

13 квітня 2021, 13:05 comments2053
Поділіться публікацією:

Віце-прем'єр і міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Донбасу і Криму Олексій Резніков розповів, що буде в разі масштабної військової агресії з боку Росії. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "BBC".

Резніков розповів, що буде в разі масштабного нападу Росії

Олексій Резніков

За його словами, більшість українців готові захищати свою країну зі зброєю в руках, а сценарій 2014 року, коли були окуповані Крим і частина Донбасу ніколи не повториться. Міністр зазначив, що через фронт пройшло близько півмільйона українців, який зможуть стати потенціалом нашої армії.

Також Резніков заявив, що в разі масштабного нападу Росії Україна отримає підтримку від західних партнерів, яка буде незручною для Кремля, а наслідки таких дій для Москви будуть дуже важкими. Він зазначив, що керівники Росії є прагматичними і розумними людьми, які повинні розуміти невигідність війни.

Чиновник підкреслив, що збиток для Росії від санкцій та інших форм міжнародного тиску в разі нападу на Україну буде непоправним.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником у переговорах, не дивлячись на численні докази її прямого військового вторгнення в Україну. Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чого Зеленський очікує від Байдена.

Читайте також, навіщо Путін погрожує Україні війною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Влад

13 квітня 2021, 12:38

Кого хочуть налякати ці тупі кацапоморді мацкалі металобрухтом 70 років минулого століття...??? Початок відкритої війни з УКРАЇНОЮ це довгоочікуваний кінець поневолених НАРОДІВ ссср комуно-фашиської рашки...!!! Рашку почнуть розривати усі поневолені народи КАВКАЗУ та АЗІЇ, а центральна Сибір та Далекий Схід буде захоплено КИТАЄМ, як споконвічні землі...!!! Так, що залишиться тупим кацапомордим мацкалям, переховуватися та здихати у своїх голодних та холодних мухосранськах Уралу де їх потім знищуть до останнього або зроблять рабами 21 століття....!!


Новини