Головна Новини Політика зовнішня політика Путін зробив заяву щодо окупованих територій Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зробив заяву щодо окупованих територій Донбасу

Він провів зустріч з керівниками ЗМІ

11 лютого 2021, 12:00 comments2507
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін розповів про те, що буде з тимчасово окупованими територіями окремих районів Донецької та Луганської областей в майбутньому. Про це глава Кремля заявив під час своєї зустрічі з керівниками російських пропагандистських ЗМІ, повідомляє видання "BBC".

Путін зробив заяву щодо окупованих територій Донбасу

Путiн. Фото: РИА-Новости

Зустріч була проведена в контексті масових протестів на підтримку ув'язненого опозиціонера Олексія Навального.

Повідомляється, що головний редактор пропагандистського каналу "Russia Today" Маргарита Симоньян запитала Путіна про те, чи планують в Кремлі та далі надавати "підтримку" терористам "ЛНР-ДНР". На це президент РФ відповів, що вони не збираються "кидати Донбас".

Інших деталей даного діалогу не наводиться. Раніше Симоньян їздила в Донецьк на форум бойовиків "Русский Донбас", де під час свого виступу звернулася до російської влади з закликом анексувати території Донецької та Луганської областей.

Повідомляється, що Путін також обговорював з пропагандистами протести в Білорусі та Сполучених Штатах, а також загрозу блокування відеохостингу YouTube на території Росії. Єдиним гострим питанням на порядку денному було питання Олексія Навального.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської області України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування.

За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року, коли після незаконного "референдуму" президент РФ Путін підписав указ про "приєднання" Криму до Росії.

Анексія Криму сталася в порушення всіх норм міжнародного права і не була визнана Україною, а також міжнародним співтовариством.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Порошенко запропонував нові закони по Донбасу і Криму.

Читайте також, ким є Олексій Навальний для України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

марина

11 лютого 2021, 12:22

Навальный мелкая шавка, ворюга и предатель. Таким нужно в 1937 год. Быстро бы отгавкался.


Новини